Dave Roelvink stapt opnieuw de boksring in Nieuws
Nieuws

Dave Roelvink stapt opnieuw de boksring in

Dave Roelvink stapt opnieuw de boksring in

Dave Roelvink, zoon van volkszanger Dries Roelvink, stapt op 22 december opnieuw de boksring in. Dit keer zal hij deelnemen aan Boxing Influencers, zo maakte de organisatie vandaag bekend.

Hoewel de tegenstander van Dave nog niet vaststaat, is al wel duidelijk dat zijn gevecht de hoofdpartij van het evenement zal zijn.

Boxing Influencers wil boksen toegankelijker maken

Volgens Maurice Hols, die samen met vechtlegende Melvin Manhoef verantwoordelijk is voor het event, draait Boxing Influencers om het promoten van de bokssport. "We willen een verbindende factor zijn om boksen populairder te maken," vertelde Hols gisteren aan onze redactie.

Het nieuws dat Dave Roelvink meedoet, wordt met veel enthousiasme ontvangen. Dave stapte in 2019 al eens eerder de ring in en heeft sindsdien flink getraind. Hij werkt aan zijn skills bij Mike’s Gym, onder leiding van Mike Passenier, de trainer die ook Badr Hari onder zijn hoede heeft. Daarnaast wordt hij bijgestaan door Joeri Mes, een ervaren kickbokser die vol lof is over Dave's inzet.

Lof van zwaargewicht Tariq Osaro en Mike Passenier

Glory-zwaargewicht Tariq Osaro heeft vertrouwen in Dave’s potentieel. "Dave gaat voor niemand opzij. Het zou me niet verbazen als hij binnen een paar jaar aan de top staat," vertelt Osaro. Ook Mike Passenier is optimistisch over de vooruitgang van Roelvink. "Die jongen traint keihard en heeft veel talent. Hij kan ver komen als hij zo doorgaat."

Boxing Influencers lijkt goed mee te varen op de hype die is ontstaan door invloedrijke namen zoals Jake Paul, de voormalige YouTube-ster die de bokswereld op z’n kop zet, samen met andere influencers zoals KSI. Dit fenomeen heeft de interesse in de bokssport vergroot, en nu doet ook Dave Roelvink een gooi naar succes in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws