Jake Paul doet Mike Tyson een niet te weigeren aanbod Nieuws
Nieuws

Jake Paul doet Mike Tyson een niet te weigeren aanbod

Jake Paul doet Mike Tyson een niet te weigeren aanbod

Binnenkort staan Jake Paul en Mike Tyson tegenover elkaar in de ring voor wat nu al wordt gezien als de meest besproken bokswedstrijd van het jaar. Ondanks alle geruchten afzeggingen en drama gaat het gevecht gewoon door op 15 november in Dallas Texas.

De meeste kritiek gaat over het enorme leeftijdsverschil tussen Jake en de inmiddels 58-jarige Tyson. Maar dat lijkt de twee allerminst tegen te houden de strijd aan te gaan. En om de boel op spanning te zetten doet Jake een niet te weigeren aanbod aan Mike. 5 miljoen dollar extra.

Mike Tyson beweert nog steeds in topvorm te zijn

Tyson de legendarische "Iron Mike", laat in een serie video's zien dat hij ondanks zijn leeftijd, nog altijd in topvorm verkeert. Hij beweert zelfs fitter te zijn dan ooit. De beelden laten een Mike Tyson zien die hard traint, met dezelfde kracht en snelheid waar hij vroeger beroemd om was. Fans zijn onder de indruk, maar Jake Paul lijkt dat minder te geloven.

Jake Paul verhoogt de inzet met een gedurfd aanbod

In typische Jake Paul-stijl liet hij het niet bij woorden. In een video richtte hij zich rechtstreeks tot Tyson met een behoorlijk uitdagend voorstel: "Mike, als je het langer dan vier ronden met mij volhoudt, geef ik je nog eens 5 miljoen dollar extra." Het klinkt als een grote uitdaging, vooral gezien Tysons vechtlust en verleden.

Tyson vecht voor de eer, niet voor het geld

Hoewel Paul denkt dat zijn aanbod een extra motivatie zal zijn, lijkt Tyson niet zo geïnteresseerd in het geld. De boksveteraan gaf eerder al aan dat hij zelfs gratis de ring in zou stappen, puur om Jake Paul de mond te snoeren. "Geld interesseert me niet. Het gaat om eer en respect," liet Tyson weten. En met die uitspraak is de spanning rondom dit gevecht alleen maar toegenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws