Donkere wolk boven bokswereld! Legende Roy Jones rouwt na tragische dood zoon Nieuws
Nieuws

Donkere wolk boven bokswereld! Legende Roy Jones rouwt na tragische dood zoon

Donkere wolk boven bokswereld! Legende Roy Jones rouwt na tragische dood zoon

Bokslegende Roy Jones Jr. is in diepe rouw na het overlijden van zijn zoon DeAndre. De 32-jarige DeAndre is op zaterdag overleden door zelfdoding zo maakte Jones Jr. maandag bekend in een emotionele online post.

De 55-jarige Jones Jr. die wereldkampioen is geweest in meerdere gewichtsklassen schrijft dat hij dankbaar is dat hij de laatste nacht van DeAndre's leven met hem en de familie kon doorbrengen. "Ik weet dat veel mensen het op dit moment moeilijk hebben," aldus Jones Jr., "maar niks is het waard om je eigen leven te nemen.

God geeft het leven en God is de enige die het mag afnemen."

Historische carrière

Jones Jr. vraagt om privacy in deze moeilijke tijd en bedankt het publiek voor de "liefde en steun." Naast DeAndre heeft de voormalig bokser nog vijf andere kinderen. Jones Jr. begon zijn professionele bokscarrière in 1989 en wist in zijn carrière titels te winnen in vier verschillende gewichtsklassen van middengewicht tot zwaargewicht.

Hij schreef geschiedenis door als eerste middengewicht kampioen in 106 jaar de zwaargewicht titel te winnen. Ook was hij de tweede licht zwaargewicht kampioen die deze prestatie wist te leveren toen hij in 2003 John Ruiz versloeg voor de WBA-titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws