Vechters en fans lyrisch over nieuw kledingmerk 'ontzettend gaaf!' Nieuws
Nieuws

Vechters en fans lyrisch over nieuw kledingmerk 'ontzettend gaaf!'

Vechters en fans lyrisch over nieuw kledingmerk 'ontzettend gaaf!'

KBOXR het life-style kledingmerk met een knipoog naar het kickboksen werd recent gelanceerd en wordt goed ontvangen door fans maar ook bekende vechters.

Na de lancering van het KBOXR merk kwamen de enthousiaste reacties al gelijk binnen en de eerste bestellingen gingen ook de deur uit. "Het is ontzettend gaaf om te zien hoe ons merk nu al wordt omarmt. Het wordt veel gedeeld op social media ook door bekende vechters", zegt een vertegenwoordiger van KBOXR.

Zo postte Glory kampioen Donovan Wisse het op zijn Insta story en kreeg het merk veel positieve feedback van andere prominente vechters, maar ook vanuit buiten de vechtsport en het kickboksen. Vooral de 10% kortingsactie werkt goed.

Zelfs Glory-kampioen Donovan Wisse is fan van KBOXR: "Wauw!"

"Wat we vooral zien is dat het KBOXR merk onder diverse doelgroepen aanslaat, ook buiten het kickboksen. Het merk is wel ontstaan met een knipoog naar deze sport maar spreekt veel mensen aan." Ook andere merken die aan een sport zijn gerelateerd scoren goed onder een breed publiek.

Vechters en fans lyrisch over nieuw kledingmerk 'ontzettend gaaf!'

KBOXR ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. "We zijn nu gestart en zullen binnenkort met leuke dingen naar buiten komen. Voor diegene die nog niet hebben besteld deze kunnen tot 30 juni gebruik maken van de kortingscode die op de site te vinden is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws