Ex-Glory kampioen getroffen door ongeluk! 'zware tegenslag' Nieuws
Nieuws

Ex-Glory kampioen getroffen door ongeluk! 'zware tegenslag'

Ex-Glory kampioen getroffen door ongeluk! 'zware tegenslag'

Anissa Meksen, voormalig Glory-kampioen en huidig ONE Championship-vechter, lijkt het slachtoffer te zijn van pech in de vechtsportwereld. Na een moeizame periode bij Glory Kickboxing en een gebrek aan vechtmogelijkheden bij ONE Championship is haar geplande gevecht met Jackie Buntan nu ook nog eens afgelast.

De 26-jarige Buntan liep enkele weken geleden een blessure op, waardoor het gevecht om de titel tegen Meksen niet kon doorgaan. De twee zouden op 6 juli strijden in het hoofdevenement van ONE Fight Night 23 in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok.

Meksen uit haar teleurstelling op Instagram: "Ik heb de tijd genomen om te accepteren voordat ik deze post op drie weken van het evenement maak... Je kunt je niet voorstellen hoe teleurgesteld ik ben.", schrijft Meksen, die geen vervanger krijgt.

Vechttalent geplaagd door pech en tegenslag

Meksen's carrière is al geruime tijd gekenmerkt door tegenslag. In 2020 verliet ze GLORY Kickboxing, een van de meest prestigieuze kickboksorganisaties ter wereld na een succesvolle periode waarin ze meerdere wereldtitels won en zich vestigde als een van de beste vrouwelijke kickboksers. Haar vertrek was om verschillende redenen.

anissa meksen

Contractuele en Financiële Geschillen: Meksen voelde zich ondergewaardeerd en onvoldoende gecompenseerd door GLORY. Gebrek aan Uitdaging: Ze had de meeste concurrenten in haar gewichtsklasse al verslagen en miste uitdagende tegenstanders.

Na haar vertrek bij GLORY tekende Meksen bij ONE Championship met de hoop op nieuwe kansen. Echter, ondanks haar indrukwekkende staat van dienst, heeft ze moeite gehad om regelmatig te vechten.

Moeilijkheden bij ONE Championship

Pandemie-gerelateerde Uitdagingen: De COVID-19-pandemie heeft vechtsportevenementen wereldwijd beïnvloed, wat leidde tot annuleringen en uitstel van gevechten. Gebrek aan Geschikte Tegenstanders: Ook bij ONE Championship is er een gebrek aan geschikte tegenstanders voor Meksen's niveau. Contractuele en Promotionele Uitdagingen: Er zijn geruchten over meningsverschillen over gevechtsvoorwaarden en promotiestrategieën.

Ondanks deze tegenslagen blijft Meksen een gerespecteerd en gevreesd vechttalent. Haar toewijding aan de sport en haar zoektocht naar uitdagende gevechten tonen haar doorzettingsvermogen en passie. Fans hopen dat ze binnenkort weer in actie kan komen en haar carrière nieuw leven in kan blazen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws