FOTO! Dit is Badr Hari's nieuwe vriendin: 'Smoorverliefd' Nieuws
Nieuws

FOTO! Dit is Badr Hari's nieuwe vriendin: 'Smoorverliefd'

FOTO! Dit is Badr Hari's nieuwe vriendin: 'Smoorverliefd'

Badr Hari is weer helemaal gelukkig in de liefde. De Marokkaanse kickbokslegende heeft een nieuwe vriendin, en hij is er duidelijk trots op. De gelukkige? De 14 jaar jongere Eefje Plat. Het stel is dolverliefd en Badr deelt dat maar al te graag met de wereld.

Het gerucht dat Badr Hari een nieuwe vriendin zou hebben, hing al een tijdje in de lucht. Verschillende juice-kanalen kwamen met het nieuws naar buiten nadat ze het stel samen hadden gespot. Nu is het dan eindelijk bevestigd: Eefje Plat is de vrouw die Badr’s hart heeft veroverd.

Badr Hari en Eefje Plat: liefde op het eerste gezicht?

"Ik hou van haar, en zij houdt van ons," zegt Badr. En met 'ons' bedoelt hij niet alleen zichzelf, maar ook zijn kinderen. Want Eefje heeft al een plekje gevonden in het gezin. Voor Badr, die altijd benadrukt hoe belangrijk zijn kinderen voor hem zijn, is dat natuurlijk een groot pluspunt.

Romantiek in Italië: Badr en Eefje genieten samen van de zon

Badr en Eefje zijn niet bang om hun liefde te laten zien. Eerder dit jaar pakten ze hun koffers en vertrokken naar Italië voor een romantische vakantie. Het stel genoot van de zon, het heerlijke eten en vooral van elkaars gezelschap.

Het was één van de eerste momenten dat Badr zo openlijk zijn nieuwe liefde deelde met de buitenwereld. Tot die tijd hield hij het vrij stil, maar nu lijkt hij geen geheimen meer te hebben over zijn geluk met Eefje.

Een nieuw begin voor de kickbokslegende

Voor Badr voelt deze relatie als een frisse start. Na zijn scheiding van Daphne Romani richtte hij zich vooral op zijn sport en zijn rol als vader. Maar nu, met Eefje aan zijn zijde, straalt hij weer van geluk. Zijn fans zien dat ook: Badr leeft weer helemaal op, zowel in zijn privéleven als in de ring.

Hoewel de toekomst natuurlijk altijd onzeker is, lijkt het erop dat Badr en Eefje klaar zijn om samen een nieuw hoofdstuk te beginnen. Voor nu genieten ze volop van elkaar en het leven dat ze samen opbouwen. En wie weet wat de toekomst hen nog meer brengt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws