Gladiator-ster Russell Crowe speelt hoofdrol in ONE Championship vechtfilm Nieuws
Nieuws

Gladiator-ster Russell Crowe speelt hoofdrol in ONE Championship vechtfilm

Gladiator-ster Russell Crowe speelt hoofdrol in ONE Championship vechtfilm

Russell Crowe de bekende filmacteur gaat in een vechtfilm de rol spelen van MMA-coach. Wat bijzonder is dat ONE Championship de grootste vechtsportorganisatie uit Azië er aan meewerkt.

De bekende vechtsport organisatie One Championship is toegetreden tot de productie van de nieuwe actiefilm 'The Beast in Me', met in de hoofdrollen Russell Crowe en Daniel MacPherson.

Het verhaal van de film en de hoofdrollen

In de film speelt Daniel MacPherson een voormalige MMA-vechter die werkloos is en een persoonlijk drama doormaakt na het verlies van zijn broer. Met de hulp van een doorgewinterde trainer, gespeeld door Crowe, besluit hij uit pensioen te komen om zijn broer te wreken door deel te nemen aan een toernooi van One Championship.

De film wordt geproduceerd door het in de Verenigde Staten gevestigde Broken Open Pictures en geregisseerd door Tyler Atkins, bekend van de film Ocean Boy. De internationale rechten op de film worden vertegenwoordigd door het in Los Angeles gevestigde Solution Entertainment Group.

Productie en locaties in Bangkok

De opnames voor de film staan gepland voor later dit jaar en zullen doorlopen tot in 2025. Een belangrijk deel van de film zal worden opgenomen in het Impact Arena in Bangkok, waar een scène wordt gefilmd tijdens het live-evenement One Friday Fights op 24 januari. Gedurende de gehele One fight week worden er extra beelden verzameld om de film te verrijken met authentieke gevechten en de sfeer van een echte MMA-wedstrijd.

One Championship zal in de film ook optreden als productiepartner en consultant. Het bedrijf bevestigde dat Crowe persoonlijk aanwezig zal zijn in Bangkok om de cruciale scène op te nemen. Ook de CEO van One Championship, Chatri Sityodtong, zal in de film te zien zijn, echter in de rol van een leidinggevende, en niet als voormalig vechter.

Het productieteam achter 'The Beast in Me'

Russell Crowe is niet alleen een van de hoofdrolspelers, maar ook co-scenarioschrijver van de film, samen met David Frigero, die tevens als producent zal optreden, naast Tim O’Hair en John Schwarz. De uitvoerend producenten van de film zijn Shane Abbess en Brett Thornquest.

Met de samenwerking met One Championship heeft de film toegang tot een breed netwerk van atleten en evenementen, wat volgens Frigero zal zorgen voor een "opwindende filmervaring die het ware hart van martial arts weerspiegelt." Ook Sityodtong gaf aan dat hij verheugd is om samen te werken met het sterrenteam achter de film en noemde One Championship "het perfecte platform" om het verhaal van doorzettingsvermogen en vastberadenheid te vertellen.

One Championship: Van sportorganisatie tot filmproductiepartner

One Championship, opgericht in 2011, organiseert en promoot gevechten in MMA, Muay Thai, kickboksen en andere vechtsporten. Het bedrijf verspreidt deze gevechten via zijn eigen apps, YouTube en een netwerk van internationale omroepen, waaronder Prime Video en beIN Sports in verschillende regio's.

Tijdens de pandemie breidde One Championship zijn activiteiten verder uit met reality-tv, waaronder de productie van de 13-delige serie 'The Apprentice: One Championship Edition'. Deze stap naar filmproductie met 'The Beast in Me' lijkt een logische voortzetting van de diversificatie van de organisatie.

Russell Crowe's terugkeer naar Thailand

Russell Crowe is geen onbekende in Thailand. In 2021 bezocht hij het land voor de opnames van Peter Farrelly's film 'The Greatest Beer Run Ever'. Tijdens zijn tijd in Bangkok maakte Crowe gebruik van zijn populariteit om actief deel te nemen aan de promotie van het land. Hij interviewde kandidaten voor de functie van burgemeester van de stad, ontmoette de minister van cultuur en bezocht een Michelin-sterren restaurant, waarbij hij zijn avonturen breed deelde op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws