Glory organiseert fan dag met bekende vechters! 'Dit wil je niet missen' Nieuws
Nieuws

Glory organiseert fan dag met bekende vechters! 'Dit wil je niet missen'

Glory organiseert fan dag met bekende vechters! 'Dit wil je niet missen'

GLORY Kickboxing vechter Michael Boapeah organiseert een fan dag op 1 juli in Social Hub Den Haag, in samenwerking met de club. De fan dag is ter ere van Boapeah's gevecht op 20 juli tijdens GLORY 93 in het Topsportcentrum Rotterdam, waar hij het opneemt tegen Ulric Bokeme.

Boapeah, geboren in Den Haag, heeft al veel meegemaakt in zijn jonge carrière als kickbokser. Hij maakte zijn debuut voor GLORY, vocht voor de titel en kroonde zich tot Koning van Den Haag tijdens zijn laatste gevecht. Nu zet hij zijn jacht op de titel voort.

Tijdens de fan dag op 1 juli zal Boapeah samen met zijn coach Maikel Polanen en zijn trainingspartners Tarik Khbabez, Big Sexy, Younes Smaili, Jan Kaffa & Colin George een evenement organiseren voor zijn fans. Hij zal zijn zware training demonstreren, vertellen over zijn leven en er zal gratis eten en drinken zijn voor de fans.

Dit is een unieke kans om Boapeah en andere Glory Kickboksers te ontmoeten, meer te leren over zijn carrière en een kijkje te nemen in zijn trainingsregime. De fan dag is gratis toegankelijk voor iedereen.

Locatie: Social Hub Den Haag Datum: 1 juli Tijd: 11:00 - 13:30 uur. Mis deze kans niet om een van de meest opwindende kickboksers van Nederland te ontmoeten!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws