Life-style merk KBOXR krijgt steun van bekende vechters Nieuws
Nieuws

Life-style merk KBOXR krijgt steun van bekende vechters

Life-style merk KBOXR krijgt steun van bekende vechters

KBOXR nieuwe het stoere casual kleding merk een knipoog naar de kickboks sport heeft een succesvolle start gemaakt. Het Nederlandse initiatief welke voor dames, heren en kinderen een beginnend assortiment met T-shirts en CAPS brengt zet in op een brede doelgroep.

Het merk is niet zomaar ontstaan" Wij wilden graag een mooi merk neerzetten omdat wij toch wel als fans van het kickboksen iets misten waar je mee naar wedstrijden en events kunt gaan", zegt een vertegenwoordiger van KBOXR.

Het is niet ongebruikelijk dat een kledingmerk verwijst naar een bepaalde sport, zo is er BALR welke het voetbal als link heeft. "KBOXR doet dit voor kickboksen, wij hadden een brainstorm en kwamen op een aantal letters uit die alles zeggen. Dat werd KBOXR."

KBOXR is het nieuwe merk voor jou

"Er zijn natuurlijk merken die wat algemenere namen hebben en verwijzen naar termen uit een sport. Maar als je echt wilt laten zien dat je bijvoorbeeld kickbokst of gewoon een stoer merk aan wilt dan is KBOXR wat je wilt dragen."

Direct na de live gang van het merk kwamen er al positieve reacties: "Wat gaaf is om te zien dat bekende vechters zoals Glory-kampioen zoals Tarik Khbabez het gelijk al een like gaven en volgen. We zien een goede toekomst in het merk en zullen nog met een aantal verrassingen komen", aldus KBOXR.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws