Glory-ster Abena heeft een gebruiksaanwijzing: 'Zware weg gehad' Nieuws
Nieuws

Glory-ster Abena heeft een gebruiksaanwijzing: 'Zware weg gehad'

Glory-ster Abena heeft een gebruiksaanwijzing: 'Zware weg gehad'

Donegi Abena heeft afgelopen weekend tijdens de Glory lichtzwaargewicht Grand Prix bewezen waar hij van gemaakt is. Ondanks een lange en hobbelige weg heeft hij zich volgens zijn coach Said El Badaoui perfect ontwikkeld.

Het levensverhaal van Donegi Abena is niet voor iedereen bekend. Hij groeide op zonder vader en had een harde, niet gemakkelijke jeugd. "Ja, hij is een jongen met een gebruiksaanwijzing," aldus El Badaoui tegen ChampsTalk. "Maar hij is enorm gegroeid." De coach is dan ook erg trots op de ontwikkeling van zijn pupil.

Een gouden toekomst

Abena heeft duidelijk laten zien dat hij een van de grote sterren van Glory kan worden. Hij is inmiddels opgepikt door Karim Erja, de manager van Rico Verhoeven, en wacht een gouden toekomst.

Van jongen met gebruiksaanwijzing tot Glory-ster

De weg naar de top was lang en zwaar voor Abena. Hij moest veel tegenslagen overwinnen, maar heeft zich nooit laten ontmoedigen. Dankzij zijn harde werk en toewijding heeft hij zich ontwikkeld tot een van de beste lichtzwaargewichten ter wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws