Nieuws

Glory-ster Donovan Wisse: Wat komt er na vijf wereldtitels?

Donovan Wisse, ook wel bekend als "The Dreamchaser", is op slechts 27-jarige leeftijd al meervoudig wereldkampioen bij GLORY. In een recent interview en trainingssessie deelt hij niet alleen zijn intense trainingsmethoden, maar ook zijn visie op de toekomst van zijn carrière.

Voor velen is Wisse de belichaming van technische perfectie in het kickboksen, en zijn trainingen zijn een weerspiegeling van die toewijding en precisie. Tijdens een training bij Kickboxing Fearless in Wassenaar, geeft Wisse een inkijkje in wat het betekent om te trainen als een kampioen.

De onstilbare dorst naar uitdagingen

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties, voelt Wisse dat er nog steeds uitdagingen op hem wachten. Hij heeft al nagenoeg alle vechters in zijn divisie verslagen, maar ziet nog mogelijkheden om zich te meten met nieuw talent of zelfs om een divisie omhoog te gaan.

De gedachte om zichzelf te bewijzen in een zwaardere gewichtsklasse intrigeert hem, en hij overweegt serieus om die stap te zetten. Wisse benadrukt dat, hoewel hij al wereldkampioen is, hij nog steeds gedreven is om zijn record te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken.

Van kickboksen naar MMA?

Het gesprek verschuift naar de mogelijkheid om over te stappen naar MMA, een sport die steeds meer populair wordt onder kickboksers. Geïnspireerd door vechters als Israel Adesanya en Alex Pereira, overweegt Wisse om de overstap te maken. Hoewel hij nog geen serieuze grondwerktrainingen heeft gevolgd, ziet hij het als een toekomstige uitdaging.

Hij erkent dat het leren van nieuwe technieken en het aanpassen aan de fysieke eisen van MMA tijd zal kosten, maar hij is vastberaden om deze nieuwe discipline onder de knie te krijgen als hij de stap maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws