Glory-ster Tarik Khbabez over KBOXR: 'Dit merk wil je ook dragen' Nieuws
Nieuws

Glory-ster Tarik Khbabez over KBOXR: 'Dit merk wil je ook dragen'

Glory-ster Tarik Khbabez over KBOXR: 'Dit merk wil je ook dragen'

Tarik Khbabez, de regerend Glory Kickboxing lichtzwaargewicht kampioen, is niet alleen een van de beste vechters ter wereld in zijn discipline, maar nu ook voorzien van het Nederlandse kledingmerk KBOXR.

Topvechter Khbabez, bekend om zijn onbreekbare mentaliteit en knock-out power in de ring, is fan van KBOXR. De perfecte match tussen de vechter en het merk was dan ook snel gemaakt.

"De kwaliteit van KBOXR kleding is super en zit heerlijk," aldus Khbabez. "Dit merk wil je gewoon dragen, ook al ben je geen kickboksfan. Ik draag het zelf met veel plezier en raad het iedereen aan." De webshop van KBOXR is recentelijk live gegaan en trekt al flink wat bezoekers.

Blessure geen belemmering voor Khbabez

Glory-ster Tarik Khbabez over KBOXR: 'Dit merk wil je ook dragen'
Tarik Khbabez

Ondanks dat Khbabez momenteel kampt met een handblessure, waar hij zelfs het Glory Kickboxing Grand Prix toernooi mee uitvocht, toonde hij tijdens het gevecht zijn onbreekbare mentaliteit en doorzettingsvermogen. Eigenschappen die perfect aansluiten bij de waarden van KBOXR.

"We zijn er enorm trots op dat Tarik Khbabez ons merk steunt en aanbeveelt," aldus een woordvoerder van KBOXR. "Zijn mentaliteit en prestaties in de ring passen perfect bij wat KBOXR uitstraalt. De match tussen Khbabez en ons merk is dan ook duidelijk."

KBOXR: Kleding voor vechters, liefhebbers en meer

KBOXR is een Nederlands kledingmerk dat zich niet alleen richt op vechters en kickboksliefhebbers. KBOXR is er voor iedereen die van stoere kleding houdt, immers schuilt er in iedereen een echte vechter.

Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige en comfortabele lifestyle kleding. Met de toevoeging van Tarik Khbabez als supporter hoopt KBOXR haar naamsbekendheid te vergroten en nog meer mensen te inspireren met het merk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws