Nieuws

Glory-ster Hamicha klaar voor comeback: 'Tegenstander kansloos'

Als er een comeback is waar de Glory kickboksfans naar uit kijken dan is dat wel naar die van de Marokkaanse topvechter Hamicha. Geplaagd door een lange afwezigheid vanwege blessures maakt hij binnenkort zijn terugkeer tegen Cedric Do. En deze kan zich maar beter goed voorbereiden op Hamicha die klaar is om zich terug te knokken.

Hamicha, een van de meest bekende Glory vechters van SB Gym, bereidt zich intensief voor op zijn komende gevecht tijdens GLORY 95 op 21 september in Kroatië. In een exclusief interview met ChampsTalk gisteren bij Glory 94 in Antwerpen deelt hij zijn ervaringen van zijn recente trainingen in zowel Marokko als Nederland. Volgens Hamicha verlopen zijn trainingen goed en voelt hij zich meer dan ooit klaar om de ring te betreden.

De kracht van SB Gym in de voorbereiding

Tijdens het interview komt de vechtstijl van SB Gym naar voren, een stijl die bekend staat om zijn complete aanpak, met een sterke focus op zowel kicks als bokstechnieken.

Hamicha prijst zijn coach Said El Badaoui en teamgenoten voor hun toewijding en harde werk, wat volgens hem duidelijk zichtbaar is in hun prestaties tijdens eerdere wedstrijden.

Vooruitblik op GLORY 95 en de uitdagingen die komen gaan

Hamicha staat te popelen om zijn volgende tegenstander, Cedric Do, te ontmoeten in de ring. Hij is vastbesloten om te winnen en verwacht dat vele Marokkaanse fans hem zullen aanmoedigen tijdens het gevecht in Kroatië.

Met zijn focus op het bereiken van de top in zijn divisie, is Hamicha vastberaden om opnieuw wereldkampioen te worden en zijn naam in de geschiedenis van kickboksen te vestigen en de kampioenstitel te claimen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws