Het geheime wapen tegen Jake Paul! Insider onthult zijn zwakte! Nieuws
Nieuws

Het geheime wapen tegen Jake Paul! Insider onthult zijn zwakte!

Het geheime wapen tegen Jake Paul! Insider onthult zijn zwakte!

Tyron Woodley, voormalig UFC kampioen en twee keer de tegenstander van Jake Paul in de boksring, waarschuwt Mike Perry voor de tactiek van Paul.

Op 20 juli staan Jake Paul en Mike Perry tegenover elkaar in een langverwachte bokswedstrijd in Tampa, Florida. Perry, een ster in de Bare Knuckle FC, hoopt Paul zijn tweede nederlaag in zijn bokscarrière toe te dienen.

  • Belangrijke tips voor Mike Perry's gevecht tegen Jake Paul
  • Woodley waarschuwt Mike Perry voor Jake Paul's tactiek
  • Kan Jake Paul zijn winnende reeks voortzetten?

Perry's vechtstijl is uniek en kan Paul voor een flinke uitdaging stellen. Zijn agressieve manier van vechten, met veel druk naar voren, was recent te zien in zijn overwinningen op Luke Rockhold en Thiago Alves.

Woodley waarschuwt voor Paul's tactiek

Woodley weet als geen ander hoe het is om tegen Paul te boksen, aangezien hij in 2021 twee keer verloor van de YouTuber. In een interview met onze Amerika reporter Guido Colombo deelt hij waardevolle informatie met Perry.

"Blijf kalm en geduldig", adviseert Woodley. "Je weet hoe Jake te werk gaat. Hij zal stoten, bewegen en afstand houden. Toen hij tegen mij vocht, probeerde hij me niet knock-out te slaan zoals sommige anderen. Hij bleef juist bewegen. En daar moet Mike Perry extra op letten."

"Perry moet op hoek-afstand vechten om schade toe te kunnen brengen. Hij moet lichaamsstoten, uppercuts en hoeken gooien. Als hij te ver weg blijft met jabs, moet hij leren de afstand te verkleinen. Zijn vechtstijl lijkt een beetje op die van Mike Tyson. Ik denk dat hij hiermee een voordeel heeft."

Kan Paul zijn winnende reeks voortzetten?

Paul wil zijn winnende reeks van drie gevechten op een rij voortzetten. Onlangs won hij van bekende namen als Nate Diaz en Andre August. In maart won hij zijn laatste gevecht met knock-out tegen Ryan Bourland.

Perry heeft sinds 2015, toen hij verloor van Kenneth McNeil, niet meer professioneel gebokst. Sindsdien heeft hij naam gemaakt in bare-knuckle boksen, waar hij voormalig UFC kampioenen zoals Eddie Alvarez versloeg.

Het is niet bekend of Perry rechtstreeks contact zal opnemen met Woodley voor advies, maar Woodley's ervaring zou hem zeker kunnen helpen in zijn voorbereiding op het gevecht met Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws