Nieuws

'Jake Paul al binnen één ronde knock-out': Iron Mike onverslaanbaar

Floyd Mayweather de grote bokslegende heeft onlangs onthuld dat hij intensieve trainingssessies heeft gehad met de iconische bokser Mike Tyson. Dit in voorbereiding op diens gevecht tegen Jake Paul in november. Mayweather zelf een ongeslagen kampioen, heeft Tyson geholpen om zijn vaardigheden aan te scherpen. Mayweather is ervan overtuigd dat Tyson nog steeds de kracht heeft om Jake Paul knock-out te slaan en voorspelt dat dit al in de eerste ronde zal gebeuren.

Tyson is klaar voor het gevecht tegen Jake Paul

Ondanks zijn 58 jaar laat Mike Tyson zien dat hij nog steeds een kracht is om rekening mee te houden. Mayweather heeft ervoor gezorgd dat Tyson met verschillende tegenstanders heeft gespard om zijn reactievermogen en instincten terug te krijgen.

Jake Paul geeft toe bang te zijn voor Tyson en Mayweather-combinatie

Jake Paul die het opneemt tegen Tyson heeft toegegeven dat de samenwerking tussen Tyson en Mayweather intimiderend is. De voormalige YouTube ster is dan ook niet echt zeker van zijn zaak waar hij eerste beweerde met gemak Iron Mike te zullen verslaan.

6 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws