Nieuws

Jake Paul doet rivaal gigantisch aanbod voor MMA-gevecht

Tommy Fury staat voor een grote kans: als hij besluit om nog een keer de strijd aan te gaan met Jake Paul, kan hij een ongelofelijk bedrag verdienen. De onderhandelingen voor een nieuwe wedstrijd lopen volop en de details die nu naar buiten komen, zijn niet mis. Het zou maar liefst gaan om miljoenen.

Op 26 februari 2023 vochten Tommy Fury en Jake Paul voor het eerst tegen elkaar in Saoedi-Arabië. Fury wist met zijn strakke jabs en slimme voetwerk een split decision te winnen. Jake Paul moest flink zijn best doen, maar kreeg Fury niet echt te pakken. Hoewel de Brit de overwinning op zak heeft, is het verhaal tussen de twee verre van voorbij.

Nu ligt er een nieuwe uitdaging op tafel: niet alleen een rematch in de boksring, maar mogelijk ook een MMA-gevecht. En daar hangt een flink prijskaartje aan.

Een gigantische deal voor een MMA-gevecht

Donn Davis, oprichter van de PFL (Professional Fighters League), vertelde dat Tommy Fury maar liefst 20 miljoen dollar kan verdienen als hij Jake Paul ook in een MMA-wedstrijd wil bevechten. Dat is ongeveer drie keer zoveel als hij met andere wedstrijden zou kunnen binnenhalen. En ja, dat bedrag is serieus.

“De geruchten over 15 tot 20 miljoen dollar voor Tommy kloppen,” bevestigde Davis in een interview. “Hij zou zowel moeten boksen als MMA vechten tegen Jake, zonder dat hij zich eruit kan praten.” Het lijkt erop dat Fury voor een zware uitdaging staat, maar ook een met een flinke beloning.

Jake Paul en zijn team houden de touwtjes in handen

Natuurlijk is Jake Paul geen domme jongen. Hij en zijn team, waaronder zijn adviseur Nakisa Bidarian, zijn erg slim in het kiezen van tegenstanders en het managen van zijn carrière. Dus of deze rematch in zowel boksen als MMA echt de beste keuze voor Paul is? Dat moet hij zelf beslissen.

Volgens Peter Murray, de CEO van PFL, wordt er nog volop gepraat over de details. Hij liet weten dat Fury zelfs betrokken zou zijn geweest bij de PFL-uitzending tijdens het gevecht van Francis Ngannou tegen Renan Ferreira. “Tommy is enthousiast over MMA en het zou een groot spektakel zijn. Er is genoeg geld in het spel voor iedereen,” zei Murray.

Tommy Fury gelooft dat hij Jake Paul opnieuw kan verslaan

En dan is er natuurlijk Fury zelf. Hij is ervan overtuigd dat hij Paul weer kan verslaan, zelfs in een MMA-gevecht. Ja, grappling is niet zijn sterkste kant, maar dat houdt hem niet tegen. Met de juiste training is hij bereid om alles te geven en opnieuw de winst te pakken.

Onlangs trainde hij met de Britse MMA-kampioen Tom Aspinall, waarbij hij zich volledig stortte op de wereld van het MMA. Tijdens de sessie kreeg Fury een paar flinke trappen te verduren van Aspinall, maar hij gaf geen krimp. Sterker nog, hij lijkt er klaar voor te zijn om zijn rivaliteit met Jake Paul naar een heel nieuw niveau te tillen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws