Jake Paul dolblij met groot babynieuws: 'Nu eerst trouwen met Jutta Leerdam' Nieuws
Nieuws

Jake Paul dolblij met groot babynieuws: 'Nu eerst trouwen met Jutta Leerdam'

Jake Paul dolblij met groot babynieuws: 'Nu eerst trouwen met Jutta Leerdam'

Jake Paul kan zijn geluk niet op na de geboorte van het dochtertje van zijn broer Logan Paul en diens vriendin Nina Agdal. De YouTuber en bokser deelde zijn enthousiasme met de wereld en liet duidelijk merken hoe blij hij is voor het stel.

Jake Paul sprong ongeveer een gat in de lucht toen hij hoorde dat hij oom was geworden. Op sociale media liet hij weten dat hij "helemaal over the moon" is, zoals de Amerikanen dat zeggen. "Zo helemaal te gek blij voor jullie," postte hij onder de babyfoto's. Als er iets is waar de Paul-broers altijd groot op hebben ingezet, is het familie. En nu is de familie weer een stukje groter geworden.

Fans willen dat Jake de volgende stap zet met Jutta

Natuurlijk kunnen fans het niet laten om meteen met vragen te komen. Want ja, als je broer vader wordt, ben jij dan niet de volgende? Jake, die al een tijdje samen is met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam, krijgt van zijn volgers te horen dat het tijd is voor gezinsuitbreiding.

"Het is nu aan jou en Jutta om voor een baby te zorgen," schrijft een fan. Maar wie Jake een beetje kent, weet dat hij waarschijnlijk eerst op één knie wil gaan voordat er kinderen komen. Toch zorgt deze babyboom binnen de familie Paul voor de nodige druk.

Is Jake Paul klaar voor de volgende stap?

Jake en Jutta lijken gelukkig samen, en fans staan te popelen om te zien wat hun toekomstplannen zijn. Hoewel Jake niet direct iets heeft losgelaten over huwelijksplannen of kinderen, lijkt het voor velen slechts een kwestie van tijd.

Zijn volgers kunnen niet wachten om te zien wat het stel gaat doen, zeker nu zijn broer Logan al in de luiers zit. Eén ding is duidelijk: als Jake besluit de stap te zetten, zal hij dat groots doen, zoals we van hem gewend zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws