Nieuws

Mike Tyson laat zijn vuisten los op Jake Paul: 'Over en uit'

Het is bijna zover: Mike Tyson en Jake Paul stappen op 15 november de ring in voor een van de meest besproken gevechten van het jaar. Beide mannen zijn volop bezig met hun laatste voorbereidingen. Waar Paul opvallend stil is op social media over zijn trainingen, houdt Tyson zich daar niet aan.

Hij plaatst regelmatig video's waarin hij zijn kracht laat zien en zijn fans opwarmt voor wat komen gaat. Mike Tyson laat straks zijn vuisten los op Jake Paul en dan is het 'over en uit'.

Tyson's team waarschuwt Paul: 'Hij gaat raketten gooien'

In een nieuwe video, gedeeld door Most Valuable Promotions, zien we een korte blik op Tyson in actie met een sparringpartner. En eerlijk is eerlijk: de 58-jarige bokser lijkt nog steeds explosief. De beelden tonen hem doorweekt van het zweet terwijl hij vol gas de pads raakt met een reeks krachtige stoten.

Een lid van Tyson's kamp was duidelijk over wat Paul te wachten staat: "Als het gevecht vandaag was, had Jake geen kans." Hij voegde er met een lach aan toe: "Jake is sowieso klaar. Tyson gooit geen bommen, maar raketten. En niet eentje, maar raket na raket."

Tyson traint zes uur per dag voor het gevecht

Tyson heeft zelf laten weten dat hij serieus aan het trainen is. Hij brengt dagelijks zes uur door in de sportschool om zich klaar te stomen voor het gevecht. “Ik begin om 11 uur 's ochtends en ben pas om 5 uur klaar," zei hij. "Nadat ik klaar ben met boksen, neem ik een korte pauze en krijg ik een massage van een uur. Daarna ga ik direct door naar kracht- en conditietraining."

Het oorspronkelijke plan was om het gevecht afgelopen zomer te houden, maar Tyson kreeg een maagzweer toen hij in een vliegtuig zat. Dit zorgde ervoor dat het evenement werd uitgesteld. Ondanks deze tegenslag zegt Tyson dat hij zich beter voelt dan ooit: "Ik had even pech, werd ziek, maar nu ben ik er helemaal klaar voor."

Het leeftijdsverschil zorgt voor kritiek, maar Tyson blijft vol vertrouwen

Met een leeftijdsverschil van 31 jaar tussen de twee vechters, zijn er veel zorgen over Tyson's gezondheid. De bokslegende vocht zijn laatste professionele gevecht in 2005, terwijl Jake Paul veel jonger en actiever is in de ring. Maar Tyson geeft daar niks om. Hij is ervan overtuigd dat hij de klus kan klaren.

"Paul heeft misschien in de ring gestaan met mensen die hetzelfde van plan waren," zei Tyson, "maar zodra ik hem raak, is het gedaan. Hij gaat rennen als een dief."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws