Jake Paul is BANG voor Mike Tyson! Leugendetector ONTHULT waarheid Nieuws
Nieuws

Jake Paul is BANG voor Mike Tyson! Leugendetector ONTHULT waarheid

Jake Paul is BANG voor Mike Tyson! Leugendetector ONTHULT waarheid

Het zelfvertrouwen van Jake Paul dat hij Mike Tyson zou kunnen verslaan, lijkt een flinke deuk te hebben opgelopen. De YouTube-ster staat op 15 november tegenover bokslegende Tyson in een herplande confrontatie. Eerder was hij er heilig van overtuigd dat hij de 58-jarige veteraan zou kunnen verslaan.

In een nieuwe YouTube-video, waarin Paul samen met zijn broer Logan aan een leugendetectortest werd onderworpen, verklaarde hij nog vol bravoure dat hij Tyson knock-out zou slaan.

Toen zijn broer hem echter vroeg of hij er écht zeker van was dat hij zou winnen, gaf de machine aan dat hij loog. De "Problem Child" reageerde direct en gaf toe: "Ik ben nerveus, denk ik. Het zal zwaar worden, heel zwaar." Vervolgens wisselde hij snel van onderwerp om reclame te maken voor zijn nieuwe deodorant merk, waarmee hij impliciet toegaf dat hij niet zo zeker is als hij doet voorkomen.

Gaat Jake Paul zich TERUGTREKKEN uit gevecht met Mike Tyson?

Tyson heeft uiteraard veel meer ervaring dan Paul en bezit nog steeds een angstaanjagende stootkracht. Echter, de voormalig onbetwiste kampioen is al lang niet meer in zijn beste jaren en zal 58 jaar oud zijn wanneer hij in november weer de ring betreedt.

In trainingsbeelden waarschuwde "Iron Mike" zijn rivaal al meerdere keren met knock-out dreigementen, in een poging zijn fitheid te bewijzen aan de bezorgde bokswereld. Die zorgen zijn echter alleen maar toegenomen nadat de wedstrijd eerder moest worden verplaatst vanwege een "maagzweer-opvlamming" bij Tyson vlak voor de oorspronkelijke datum in juli.

Nieuwe video laat fans in SHOCK achter!

Op 26-jarige leeftijd bevindt Paul zich juist in zijn fysieke topjaren en leert hij met vallen en opstaan tijdens zijn inmiddels tien professionele gevechten. Ondanks de gezondheidsproblemen van zijn tegenstander, gaf Paul eerder al aan dat hij het Tyson "niet gemakkelijk" zou maken en herhaalde hij zijn zelfverzekerde voorspelling.

Tegen TMZ Sports zei hij: "Absoluut niet, want als hij de kans krijgt, zal hij mij gegarandeerd op een beschamende manier afmaken. Dus ik moet hem met dezelfde energie tegemoet treden. Maar Mike Tyson is een killer. Hij is meedogenloos. Hij zal ongetwijfeld wat veteranentrucs uit zijn mouw toveren die hij doorheen zijn carrière heeft geleerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws