Jake Paul lijkt wel zwanger in nieuwe video: '228Kilo' Nieuws
Nieuws

Jake Paul lijkt wel zwanger in nieuwe video: '228Kilo'

Jake Paul lijkt wel zwanger in nieuwe video: '228Kilo'

Jake Paul, bekend om zijn provocerende gedrag, weet de aandacht weer eens volledig op zich te vestigen. In aanloop naar zijn veelbesproken bokswedstrijd tegen bokslegende Mike Tyson, deinst hij er niet voor terug om de controverse op te zoeken.

In een video op zijn social media-kanalen zorgt Paul voor ophef door zichzelf te presenteren met een opvallend grote buik en een krachttoer waarbij hij beweert 228 kilo te bankdrukken, alsof het niets is.

Jake Paul claimt de sterkste zwaargewicht ooit te zijn

In de video doet Jake Paul een gedurfde uitspraak die de gemoederen verder verhit. Hij beweert namelijk de sterkste zwaargewicht bokser te zijn die ooit heeft bestaan.

Met een zelfverzekerde houding zegt hij: "Nieuw persoonlijk record, 228 kilo, ik ben de sterkste zwaargewicht ooit." Deze uitspraken hebben, zoals verwacht, tot felle reacties geleid van zowel fans als critici.

Fans reageren massaal op Jake Paul's video

De fans laten de video van Jake Paul niet onopgemerkt voorbijgaan. Velen speculeren over hoe hij in zo’n korte tijd zo’n enorme buik heeft gekregen en plotseling zoveel kracht tentoonspreidt. De reacties stromen binnen, en het duurt niet lang voordat de geruchtenmolen op volle toeren draait.

Een fan reageert sceptisch: "Gewichten zijn nep en dat geldt ook voor de buik. Heeft deze man zoveel aandacht nodig dat hij protheses draagt?"

Een andere fan, Shannon The Dude, spreekt zijn vertrouwen uit in Tyson na het zien van Jake’s video: "Ik ben nog nooit zo zeker geweest van Mike Tyson als na het zien van deze video die Jake Paul net op Instagram heeft geplaatst." De meningen zijn duidelijk verdeeld, maar één ding staat vast: Jake Paul weet als geen ander hoe hij in de spotlights moet blijven staan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws