Nieuws

Jake Paul slaat ongeslagen bokser neer: 'Wie is het?'

Jake Paul zorgt weer voor opschudding! De YouTube-ster, die tegenwoordig ook flink aan de weg timmert als bokser, deelde een video waarin hij zijn sparringpartner knock-out slaat. Het internet explodeerde met reacties en speculaties over wie deze mysterieuze bokser was.

Is het een amateur? Iemand zonder ervaring? Nou, het blijkt heel anders te liggen. Deze man is namelijk een ongeslagen bokser met een indrukwekkend record.

Jake Paul bereidt zich voor op het gevecht van zijn leven met Mike Tyson

Jake Paul traint zich momenteel helemaal suf voor zijn aankomende gevecht tegen boksenlegende Mike Tyson. Ja, die Mike Tyson! Dit gevecht wordt een enorm spektakel op Netflix en iedereen kijkt er nu al naar uit. Maar voordat Paul de ring instapt tegen zo’n grootheid, moet hij flink oefenen, en dat doet hij met zwaardere jongens in de sportschool.

Tijdens deze trainingen deelt hij regelmatig video's, en eentje daarvan ging onlangs viraal. In die video zie je hem zijn tegenstander naar de grond sturen met een keiharde overhandse rechter. Het zag er even heftig uit, maar fans vroegen zich meteen af: wie is die gast die Paul zo hard raakt?

Het mysterie ontrafeld: DeAndre Savage

Na een hoop speculaties werd het mysterie van Paul’s sparringpartner eindelijk opgelost. Veel mensen dachten dat het Jeremiah Milton was, een bokser met 11 overwinningen. Maar nee, dat klopte niet. Milton zelf maakte een eind aan de geruchten en onthulde dat het niemand minder was dan DeAndre Savage, een relatief onbekende zwaargewicht.

Savage is geen nieuwkomer in de bokswereld. Hij begon zijn professionele carrière in 2021 en heeft sindsdien alle zes zijn gevechten gewonnen door knock-out. Hij is ook niet de kleinste: deze man van 1,90 meter weegt soms meer dan 136 kilo. En met zulke cijfers op zijn naam staat hij zelfs in de WBA-ranglijst op plek 15. Niet mis, toch?

Maar is DeAndre Savage écht ongeslagen?

Hoewel Savage officieel ongeslagen is in zijn professionele carrière, zijn er online toch wat twijfels gerezen over zijn perfecte staat van dienst. Fans die dachten dat hij Milton was, werden verrast toen Milton een video deelde van een amateurgevecht waarin hij Savage knock-out sloeg. Ja, je leest het goed: Savage werd in dat gevecht gestopt. Daarnaast circuleren er video's waarin Savage wordt neergeslagen in onofficiële gevechten, die niet meetellen in zijn officiële record. Dus, is hij écht ongeslagen? Tja, officieel wel, maar er lijkt meer te spelen dan we op papier zien.

Het hele verhaal rondom DeAndre Savage en Jake Paul laat maar weer eens zien hoe intens de voorbereidingen op een groot gevecht kunnen zijn. Emoties lopen hoog op, en iedereen heeft iets te zeggen over wat er gebeurt in de aanloop naar de showdown met Mike Tyson. Wie had gedacht dat Paul een bokser met een ongeslagen record zo hard zou raken?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws