Mike Tyson uitgedaagd door oud-bokser: 'Eerst Jake dan ik' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson uitgedaagd door oud-bokser: 'Eerst Jake dan ik'

Mike Tyson uitgedaagd door oud-bokser: 'Eerst Jake dan ik'

Een oud-zwaargewicht kampioen heeft zijn pijlen gericht op Mike Tyson. De legendarische bokser Tyson gaat voor het eerst in meer dan twintig jaar weer de ring in. Zijn tegenstander? Dat is niemand minder dan YouTuber Jake Paul die zich de laatste tijd steeds meer als bokser profileert.

Mike Tyson die al sinds de jaren negentig niet meer op professioneel niveau heeft gevochten staat op het punt om op 15 november de ring in te stappen in het AT&T-stadion in Texas. Daar zal hij het opnemen tegen Jake Paul. De YouTuber die zijn bokshandschoenen heeft aangetrokken en zichzelf serieus neemt in de bokswereld.

Mike Tyson komt terug in de ring tegen Jake Paul

Het gevecht stond eigenlijk gepland voor juli maar werd uitgesteld omdat Tyson inmiddels 58 jaar te maken kreeg met een maagzweer. Maar nu is hij klaar om weer te knallen.

"Ik wil iedereen bedanken voor hun steun en begrip. Het was even spannend met die maagzweer, maar mijn dokter zei dat ik een paar weken rust moest nemen. Gelukkig voel ik me nu beter dan ooit. Mijn lichaam is in betere vorm dan in de jaren ’90! Dus, Jake Paul, je hebt misschien wat extra tijd gekregen, maar uiteindelijk ga je knock-out. Dit wordt het einde van je bokscarrière, en ik kan niet wachten om die knock-out te bezorgen," zei Tyson vol zelfvertrouwen.

Hasim Rahman wil alsnog zijn kans tegen Tyson

Hasim Rahman is iemand die altijd spijt heeft gehad dat hij nooit tegen Tyson heeft gevochten. Rahman werd wereldberoemd toen hij Lennox Lewis in 2001 in de vijfde ronde knock-out sloeg. Wat destijds een van de grootste verrassingen in de bokswereld was. Lewis sloeg later snel terug en pakte zijn titels terug maar een gevecht tegen Tyson? Dat is nooit gebeurd.

In een interview met FightHype liet Rahman weten dat hij er zeker van is dat Tyson Jake Paul zonder problemen zal verslaan. En als dat gebeurt, wil Rahman alsnog zijn kans grijpen om het op te nemen tegen de man die hij altijd al wilde bevechten.

Rahman staat klaar voor Tyson

"Er is maar één naam die altijd door mijn hoofd spookt, en dat is Mike Tyson," zei Rahman vol overtuiging. "Het was altijd mijn droom om tegen Mike te vechten maar om de een of andere reden is het er nooit van gekomen. Maar ik ben er nog steeds klaar voor Mike! Dus zodra je klaar bent met Jake Paul of zoals ik hem noem 'Fake Paul'dan ben ik er. Ik ben in topvorm en ik weet zeker dat het een fantastisch gevecht zou worden. Laat maar zien wat je tegen Jake kunt en daarna ben ik beschikbaar."

Het gevecht tussen Paul en Tyson wordt live uitgezonden op Netflix. Voor het eerst stapt het streamingplatform in de wereld van live sport, en wat een manier om dat te doen. Fans vragen zich af of Tyson zijn oude kracht nog steeds heeft, en of Jake Paul, ondanks zijn ongewone start in de bokswereld, tegen een levende legende kan opboksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws