Bizar boksnieuws: 'Jake Paul tegen Mike Perry in Juli' Nieuws
Nieuws

Bizar boksnieuws: 'Jake Paul tegen Mike Perry in Juli'

Bizar boksnieuws: 'Jake Paul tegen Mike Perry in Juli'

Het lijkt erop dat Jake Paul toch nog in juli de ring in stapt! Volgens Happy Punch zal Paul op 20 juli 2024 tegenover Mike Perry staan. Perry is een voormalig UFC weltergewicht vechter die momenteel furore maakt in de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). De locatie en het type gevecht (boksen of een andere vechtsport) zijn nog niet bekend.

Mike Tyson geveld en Mike Perry als vervanger

  • Pauls gevecht tegen Tyson op 20 juli is verplaatst naar 15 november.
  • Perry is de nieuwe tegenstander van Paul op 20 juli.
  • Het type gevecht (boksen of blote knokkels) en de locatie zijn nog onbekend.

Oorspronkelijk zou Paul op diezelfde dag zijn elfde professionele bokswedstrijd (met een score van 9-1) tegen Mike Tyson in het AT&T Stadium in Arlington, Texas vechten. Dit gevecht werd echter uitgesteld en naar 15 november 2024 verplaatst. De reden hiervoor was een opspelende maagzweer en bijbehorende ziekenhuisopname van Tyson.

Paul vs. Perry: Boksen of blote vuisten?

Mocht Perry (32) inderdaad de volgende tegenstander worden van de 27-jarige "Problem Child", dan betekent dit voor hem een bijzondere terugkeer naar het boksen met handschoenen. Sinds zijn vertrek uit de UFC in april 2021 heeft Perry namelijk niet meer met handschoenen gevochten.

Zijn laatste boksevenement dateert zelfs al van 2015. In de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) is Perry echter ongeslagen, met vijf opeenvolgende overwinningen in blote-knokkel boksen.

De enige keer dat Perry dicht bij een bokswedstrijd met handschoenen kwam, was als reserve-vechter voor het gevecht tussen Logan Paul en Dillon Danis in oktober 2023.

Vragen blijven

De aankondiging van Perry als nieuwe tegenstander roept wel vraagtekens op. Wat voor type gevecht zal het worden? Boksen of zal Paul zich wagen aan blote knokkels, het specialisme van Perry?

En hoe zal de wissel van tegenstander het trainingsschema van Paul beïnvloeden? De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de details van dit onverwachte gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws