Jamal Ben Saddik klaar om te slopen: 'De kooi uit' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik klaar om te slopen: 'De kooi uit'

Jamal Ben Saddik klaar om te slopen: 'De kooi uit'

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse topvechter, lijkt vastberaden om weer in actie te komen, ondanks de voortdurende onzekerheid rond zijn positie bij Glory. Terwijl de spanning oploopt binnen de organisatie, blijft Ben Saddik benadrukken dat hij klaar is voor elke uitdaging, maar hij voelt zich vastgehouden aan de zijlijn.

Ben Saddik uitte zijn frustraties openlijk op Instagram, waar hij een krachtige boodschap deelde: “Hoofd voor hoofd ben ik klaar voor alles wat op mijn pad komt. Ik moet nu uit deze kooi komen!! Het is tijd om de wereld te laten zien wat ik kan. Laten we de fans geven waar ze op hebben gewacht!”

De kooi van onzekerheid

Dit bericht, vergezeld van beelden waarop hij met een zware hamer traint in de sportschool, laat zien dat hij niet alleen fysiek, maar ook mentaal gereed is om weer de ring in te stappen.

Vervangingsdilemma bij Glory

De situatie is ontstaan nadat Antonio Plazibat, de oorspronkelijke tegenstander van Levi Rigters voor Glory 95 op 21 september in Kroatië, geblesseerd afhaakte. Dit heeft de organisatie voor een dilemma geplaatst: wie moet zijn plek innemen? Ben Saddik was er snel bij om zichzelf aan te bieden als vervanger, maar volgens bronnen wordt hij vooralsnog genegeerd door de organisatie.

Ondertussen blijven de geruchten de ronde doen over mogelijke vervangers voor Plazibat. Een van de namen die circuleert is die van Bahram Rajabzadeh, die recentelijk zijn interesse kenbaar maakte. Rajabzadeh staat echter al geboekt voor de hoofdpartij van Glory 94 in Antwerpen. Of hij zou worden uitgeruild om in september te vechten, blijft vooralsnog speculatief.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws