Jamal Ben Saddik terug in de ring: training hervat in Nederland Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik terug in de ring: training hervat in Nederland

Jamal Ben Saddik terug in de ring: training hervat in Nederland

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse kickbokskampioen, staat weer in de sportschool. Na een periode van onzekerheid door problemen met de Belgische justitie, traint hij opnieuw bij SB Gym in Utrecht.

Zijn terugkeer naar de gym heeft fans enthousiast gemaakt, want het kan maar één ding betekenen: Ben Saddik is zich aan het voorbereiden op een gevecht.

Ben Saddik traint weer, dus een nieuw gevecht lijkt eraan te komen

Dat Ben Saddik weer in Nederland traint, is groot nieuws voor zijn volgers. Hij stond een tijdlang aan de zijlijn door juridische problemen, maar nu hij zijn enkelband kwijt is, lijkt hij weer op het goede spoor te zitten. Marshall Zelasnik, de CEO van Glory, zei eerder dat hij Ben Saddik graag terug wil zien in de ring, op voorwaarde dat hij zijn persoonlijke zaken regelt. Nou, het lijkt erop dat hij dat gedaan heeft.

Wat er precies gaat komen, weten we nog niet. Maar het feit dat hij weer traint, zegt genoeg. De grote vraag is nu: wanneer zien we hem terug in de ring? En wie wordt zijn tegenstander?

Problemen met justitie lijken achter de rug

Ben Saddik heeft een zware tijd achter de rug. Hij moest zich lange tijd verantwoorden bij de Belgische justitie en was beperkt in zijn bewegingsvrijheid door een enkelband. Maar nu traint hij weer vrij en zonder beperkingen, wat aangeeft dat hij zijn problemen (voorlopig) achter zich heeft gelaten. Dat moet een enorme opluchting zijn voor hem, en het geeft hem de ruimte om zich weer volledig op zijn sport te richten.

Hoewel de details van zijn juridische situatie niet openbaar zijn gemaakt, kunnen we wel stellen dat hij nu in rustiger vaarwater zit. Voor fans betekent dit dat ze hun favoriete vechter binnenkort weer in actie kunnen zien.

Wanneer staat hij weer in de ring?

De hamvraag blijft: wanneer stapt Jamal Ben Saddik weer de ring in? Hoewel er nog geen datum of tegenstander is aangekondigd, wordt er al druk gespeculeerd. Zijn terugkeer naar Glory, waar hij al meerdere keren het podium heeft veroverd, lijkt een logische stap. CEO Marshall Zelasnik heeft laten doorschemeren dat hij openstaat voor een comeback van Ben Saddik, dus de kans is groot dat we binnenkort iets horen.

Tot die tijd blijft Ben Saddik hard werken in de gym, om op het juiste moment weer de spotlight te pakken en te laten zien waarom hij een van de beste vechters ter wereld is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws