UFC Kampioen betrapt op leugens over gevechten: Zakt voor test Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen betrapt op leugens over gevechten: Zakt voor test

UFC Kampioen betrapt op leugens over gevechten: Zakt voor test

Ilia Topuria, de vedergewichtkampioen van de UFC, heeft zichzelf flink in de problemen gebracht. Tijdens een interview met zijn broer beweerde hij dat hij elke vechter in de UFC zou kunnen verslaan. Vol bravoure antwoordde hij 'ja' toen hem werd gevraagd of hij zich echt onverslaanbaar voelde. Maar toen kwam de leugendetector test... en die zei iets heel anders.

Ondanks dat de leugendetector aangaf dat hij loog, hield Topuria zijn voet stijf. "Ik voel me altijd onoverwinnelijk. Wat die machine ook zegt, dat verandert niks," riep hij zelfverzekerd. Hoewel veel mensen nu twijfelen aan zijn uitspraken, blijft Topuria vastberaden om zichzelf in de kooi te bewijzen.

Gevecht tegen Max Holloway op komst

Topuria krijgt binnenkort de kans om zijn woorden waar te maken. Op 26 oktober staat hij in Abu Dhabi tegenover UFC-legende Max Holloway tijdens UFC 308. Holloway is een van de moeilijkst te verslaan vechters in de UFC, en niemand heeft hem ooit knock-out geslagen. Maar daar heeft Topuria wel een andere mening over. Hij heeft zelfs voorspeld dat hij de eerste zal zijn die Holloway naar het canvas stuurt.

Ilia Topuria voorspelt knock-out in de eerste ronde

Vol zelfvertrouwen stapte Topuria naar voren om te verkondigen dat hij Holloway niet alleen gaat verslaan, maar ook nog eens in de eerste ronde knock-out slaat. In een interview met MMA Junkie liet hij weten dat veel mensen zijn vechtkunsten onderschatten. "Als ik die video's zie van mensen die zeggen dat Max me knock-out gaat slaan, of dat hij de wedstrijd wint, dan denk ik alleen maar: die mensen weten niks van deze sport."

Topuria gaf Holloway ook een waarschuwing mee: "Als hij dezelfde energie meebrengt als in de laatste tien seconden van elke ronde, wanneer hij zijn punt naar de grond doet, dan sla ik hem knock-out in die eerste ronde."

26 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws