UFC-ster McGregor smeekt om hulp voor comeback: Wat is er gebeurd? Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor smeekt om hulp voor comeback: Wat is er gebeurd?

UFC-ster McGregor smeekt om hulp voor comeback: Wat is er gebeurd?

Conor McGregor de man die we allemaal kennen als ‘The Notorious’ zit een beetje in de knoop. Hij heeft sinds 2021 geen voet in de UFC-vechtkooi gezet nadat hij zijn been brak in zijn derde gevecht tegen Dustin Poirier. Sindsdien heeft hij vooral moeten herstellen. Eerder dit jaar leek hij eindelijk klaar voor zijn terugkeer. De UFC had zelfs een gevecht gepland met Michael Chandler voor UFC 303.

Maar ja, zoals wel vaker bij McGregor het liep anders. Vlak voor het gevecht trok hij zich terug met een gebroken teen. Fans hoopten dat hij misschien in december alsnog zou vechten, maar die plannen werden onlangs van tafel geveegd door de UFC. Nu vraagt de Ier om hulp voor zijn terugkeer.

Gevecht met Michael Chandler gaat niet door

Begin deze week kwam het nieuws dat Chandler in november niet tegen McGregor, maar tegen Charles Oliveira gaat vechten. Dat was een behoorlijke klap voor McGregor, die naar eigen zeggen van niets wist. Tijdens een persconferentie van BKFC liet hij weten dat hij geen problemen heeft met de wedstrijd tussen Chandler en Oliveira. Maar ja, hij wil zelf natuurlijk wel weer snel de ring in.

Voorlopig richt McGregor zijn hoop op 2025, maar dat lijkt nog ver weg. Daarom heeft hij zich nu tot Turki Alalshikh een Saoedi-Arabische sport minister die veel voor de vechtsporten doet en een bekende naam in de sportwereld, gewend om te kijken of hij zijn UFC-comeback misschien toch wat eerder kan regelen.

McGregor mikt op vechten in 2025

Tijdens diezelfde persconferentie reageerde McGregor nogal laconiek op het nieuws van Chandler tegen Oliveira. Hij vindt het allemaal wel prima, zolang hij zelf begin 2025 maar weer kan vechten. Of dat gaat lukken, blijft de vraag. Want hoewel hij fysiek klaar lijkt te zijn voor een nieuwe uitdaging, is het nog maar de vraag of de UFC hem snel weer op de planning zet.

Wat wel duidelijk is: McGregor wil weer vechten, en het liefst zo snel mogelijk. Of hij nou hulp krijgt van Turki Alalshikh of iemand anders, hij staat te popelen om terug te komen in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws