Nieuws

Kosso belooft kickbokser Tayfun Ozcan iets unieks: 'Wel eerst die titel pakken'

Tayfun Ozcan maakt deze zaterdag zijn debuut bij Glory Kickboxing in het Topsport Centrum in Rotterdam. Maar voordat de voormalige Enfusion kampioen de ring betreedt tegen Majid Amarouche bezocht hij een niemand minder dan influencer, rapper en body builder Kosso in diens eigen Gym. Kosso deed Tayfun een belofte hem op de muur van zijn sportschool te vereeuwigen mits hij wel eerst te Glory titel binnenhaalt.

Dat Tayfun een van de beste kickboksers was bij Enfusion brengt flink wat verwachtingen met zich mee. Zo verwachten veel fans en Tayfun zelf ook dat hij niet al te lang hoeft te wachten op een titelkans in het weltergewicht waar Chico Kwasi de kampioen is.

Zo ook Kosso die al lange tijd bevriend is met Tayfun. Hij ziet graag de Turks-Nederlandse topvechter de titel binnenhalen. Tijdens een gezamenlijke training spraken de twee de bewondering over elkaar uit.

Neem die titel mee naar hier

"Hij kan best een klap uitdelen, normaal is een body builder traag. maar Kosso, ik ben onder de indruk", zegt Tayfun.

Op zijn beurt beloofde Kosso de Turkish Turbine een plek op zijn Wall of Fame naast onder andere Rico Verhoeven. "Ik beloof je die plek, maar dan moet je wel eerst de titel hierheen brengen", zei Kosso. Maar eerst zal Tayfun zaterdag langs Amarouche moeten. Een voorspelling geven is moeilijk vanwege de records van beide kickboksers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws