Legendarisch K-1 kickboksevent in Tokyo: NL-fans welkom Nieuws
Nieuws

Legendarisch K-1 kickboksevent in Tokyo: NL-fans welkom

Legendarisch K-1 kickboksevent in Tokyo: NL-fans welkom

K-1 de naam die synoniem staat voor spectaculair kickboksen maakt een indrukwekkende comeback. Na succesvolle evenementen in Europa keert de organisatie terug naar zijn roots in Japan. Op 29 september vindt K-1 World MAX 2024 plaats in het Yoyogi National Stadium Second Gymnasium in Tokyo. En jij kan erbij zijn als fan.

Voor de eerste keer sinds lange tijd kunnen fans van buiten Japan gemakkelijk tickets bemachtigen voor een K-1 evenement. De organisatie heeft een speciale Engelstalige website gelanceerd waar tickets eenvoudig online kunnen worden gekocht.

Speciaal voor internationale fans: tickets nu beschikbaar

Dit is een unieke kans voor kickboksliefhebbers om de legendarische sfeer van een K-1 evenement in Japan te ervaren.

"Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan Japan en hou je van kickboksen? Je kunt nu het ticket voor K-1 World MAX 2024 kopen. We hebben zojuist de Engelse ticketpagina geopend", laat de organisatie weten.

K-1 zet alles op alles voor een spectaculair evenement

Met dit event Japan wil K-1 laten zien dat het nog steeds de grootste naam is in de kickbokswereld. De organisatie spaart geen moeite om een onvergetelijk evenement neer te zetten. "Fans kunnen zich verheugen op topwedstrijden met de beste kickboksers ter wereld", meldt K-1.

Het ziet er naar uit dat K-1 er alles aan doet om de fans over te halen. Het is geen geheim dat de organisatie flink inzet om concurrenten zoals Glory Kickboxing naar de loef te steken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws