Nieuws

Jake Paul maakt New York en Mike Tyson woedend: 'Rot op'

Mike Tyson is het opschepperige gedrag van Jake Paul zat en dreigt deze kapot te slaan tijdens hun komende bokswedstrijd. Dit werd duidelijk tijdens de persconferentie vanavond in New York. Ook zegt Tyson binnen een ronde klaar te zijn met de YouTuber Paul.

Tyson liet duidelijk merken dat hij vastberaden is om Paul te verslaan tijdens hun aanstaande bokswedstrijd. "Ik ga je helemaal kapot slaan," dreigde Tyson, terwijl Paul zoals verwacht niet onder de indruk leek.

Jake Paul beledigt de stad New York

Jake Paul staat bekend om zijn grote mond, maar zijn gedrag tijdens de persconferentie overtrof de verwachtingen. In een provocerende bui richtte hij zich tot het aanwezige publiek en riep meerdere keren: "Rot op New York, rot op."

Deze uitspraken zorgden voor flinke commotie in de zaal, waar het publiek niet schroomde om Paul uit te joelen. "YouTube bokser, Mike gaat je slopen," klonk het constant vanuit de menigte.

Tyson klaar voor een snel einde

Terwijl de spanning in de zaal toenam, besloot Paul het vuurtje verder op te stoken door Tyson uit te dagen voor een langer gevecht. "Wil je meer rondes boksen, 10 rondes van 3 minuten?" vroeg Paul uitdagend.

Hij stelde voor om elkaar midden in de ring te ontmoeten en het gevecht snel af te maken. Tyson, die vastberaden is om op 17 november korte metten te maken met Paul, stemde in met het voorstel. Tyson verklaarde ook dat hij van plan is om binnen een ronde klaar te zijn met de YouTuber.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws