Mike Tyson in gevaar: Bezorgde WWE-legende slaat alarm Nieuws
Nieuws

Mike Tyson in gevaar: Bezorgde WWE-legende slaat alarm

Mike Tyson in gevaar: Bezorgde WWE-legende slaat alarm

WWE-legende Hulk Hogan heeft zijn zorgen geuit over het aankomende gevecht tussen Mike Tyson (58) en Jake Paul (27). Welke plaatsvindt op 15 november in het AT&T Stadium in Arlington Texas. Het gevecht heeft al veel controverse opgewekt. Voornamelijk door zorgen over Tysons gezondheid en het feit dat hij 31 jaar ouder is dan Paul.

Hoewel Hulk Hogan aanvankelijk enthousiast was over het gevecht veranderde hij van gedachten. Dit na het zien van Jake Paul tijdens een trainingssessie. Hogan sprak hierover in de podcast Impaulsive van Logan Paul de oudere broer van Jake. Hogan gaf toe dat hij geschokt was door de kracht en techniek van de jonge YouTube-sensatie.

Hulk Hogan uit zorgen na het zien van Jake Paul in training

"Je broer is te sterk," zei Hogan. "Gisteren, toen ik hem zag met de linker set-up en hoe hij bleef doorgaan met de overhandse rechter, dacht ik: 'Oh mijn God!' Het was echt angstaanjagend. Ik hou van Mike, maar ik wil niet dat hij Mike doodt, Jezus."

De opmerkingen van Hogan kwamen na het zien van Paul’s intensieve training, waaruit bleek dat hij serieus werk maakt van zijn voorbereiding. Dit heeft Hogan aan het denken gezet over de mogelijke gevaren voor zijn oude vriend Mike Tyson.

Mike Tyson keert terug in de ring na lange afwezigheid

Mike Tyson staat bekend als een van de beste boksers aller tijden. Maar hij heeft al sinds 2005 geen professioneel gevecht meer gevochten. Destijds, op 38-jarige leeftijd werd Tyson volledig gedomineerd door Kevin McBride wat leidde tot zijn pensionering. Ondanks deze nederlaag en zijn lange afwezigheid was Hogan aanvankelijk enthousiast om zijn oude vriend weer in de ring te zien stappen.

“Ik zie die slechte blik in zijn ogen nu,” zei Hogan over Tyson. "Het is zoals wanneer je een slechte hond niet vertrouwt, hij kan je elk moment bijten. Die blik heeft hij nu, en dat is eng. Ik herinner me die blik van 25 jaar geleden. Het is een beetje beangstigend."

Hoewel Hogan nog steeds enthousiast is over het gevecht geeft hij toe dat hij blij is dat het is verplaatst naar november. Zodat beide mannen voldoende tijd hebben om zich optimaal voor te bereiden. "Ik ben er enthousiast over," voegde hij toe. "Ik ben blij dat het opnieuw is gepland, zodat er geen excuses zijn. Ik wil beide mannen op 100 procent zien."

Zorgen over Tyson, maar geen vervangende tegenstander

Ondanks de zorgen over Tyson, vooral nadat hij een eerdere geplande datum op 20 juli moest afzeggen vanwege gezondheidsredenen, is er geen vervangende vechter aangekondigd. Mocht Tyson opnieuw niet kunnen vechten, dan lijkt het gevecht in gevaar te komen.

Jake Paul lijkt zich echter geen zorgen te maken. "Ik heb geen zorgen. Hij doet het geweldig," vertelde Paul aan TMZ. "Hij is supergezond achter de schermen en voelt zich geweldig, dus daar focussen we ons op. Er is momenteel geen back-up [tegenstander]."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws