Mike Tyson maakt Jake Paul woest na harde eis voor gevecht Nieuws
Nieuws

Mike Tyson maakt Jake Paul woest na harde eis voor gevecht

Mike Tyson maakt Jake Paul woest na harde eis voor gevecht

Mike Tyson heeft Jake Paul flink pissig gemaakt met zijn eis om de regels voor hun aankomende gevecht aan te passen. Terwijl de spanning oploopt, maken de twee zich klaar voor de grote showdown op 15 november in het AT&T Stadium in Texas.

En geloof ons, Paul is absoluut niet blij met de nieuwe wending die het gevecht krijgt.

Jake Paul ziet rood door verandering in regels

Tyson, inmiddels 58 jaar oud, stapt voor het eerst sinds 2005 weer de ring in voor een professioneel gevecht. De man is een levende legende, maar hij staat wel tegenover iemand die 31 jaar jonger is. Veel mensen vragen zich af of dat wel eerlijk is.

Maar Tyson heeft besloten om de regels in zijn voordeel aan te passen. Het gevecht gaat nu over acht rondes van twee minuten, iets wat Tyson heeft aangevraagd. En ja, Jake Paul kan daar absoluut niet mee leven. Hij wil dat het gevecht volgens de traditionele regels gaat: twaalf rondes van drie minuten.

Jake Paul boos, maar klaar om te knokken

In een interview met Mail Sport liet Paul zijn frustratie duidelijk merken: “Hij blijft maar zeggen dat ik op m’n vorm moet letten, terwijl ik denk, ‘Gast, jij moet op je vorm letten!’” Paul denkt dat Tyson deze regels heeft aangepast om een voordeel te krijgen, maar hij is vastbesloten om hoe dan ook te winnen. “Hij wil het als een professioneel gevecht laten doorgaan, met die korte rondes van twee minuten. Prima. Ik geef hem alles wat hij wil. Maar geloof me, ik kom naar zijn terrein, en ik ga hem keihard aanpakken.”

mike tyson

Paul vermoedt dat Tyson misschien snel een knock-out probeert te forceren. “Ik zie hem zeker proberen om me snel KO te slaan. Maar hij gaat erachter komen dat ik ook enorm veel kracht heb. Een snelle knock-out bij iemand zoals ik? Niet de slimste zet, want ik kan die klap makkelijk opvangen en hem meteen terugpakken.”

Mike Tyson’s comeback na jaren in de schaduw

Tyson vocht sinds zijn verlies tegen Kevin McBride in 2005 nog maar één keer. In 2020 nam hij het op tegen Roy Jones Jr. in een demonstratiewedstrijd. Dat gevecht eindigde in een gelijkspel, maar beide mannen lieten hun echte kracht nauwelijks zien. Het was meer een show dan een echte knokpartij.

jake paul

Maar nu staat hij tegenover Jake Paul, een 27-jarige die flink wat overwinningen achter zijn naam heeft staan. Hoewel Paul de favoriet lijkt, vraag je je toch af: kan Tyson op zijn leeftijd nog steeds de bruutheid tonen waar hij bekend om staat?

Paul heeft een record van 10-1, met zijn enige nederlaag tegen Tommy Fury in februari 2023. Toch blijven mensen zich afvragen of dit gevecht met Tyson wel door moet gaan, vooral omdat de oud-kampioen eerder al gezondheidsproblemen had, waardoor het gevecht eerder werd uitgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws