Nieuws

Mike Tyson onthult duister geheim: 'Was die man maar dood'

Mike Tyson heeft in een recent interview openhartig gesproken over de donkere kant van zijn persoonlijkheid. Deze moet hij in toom houden tijdens zijn aanstaande gevecht tegen Jake Paul op 15 november.

Tijdens zijn verschijning in de "Impaulsive" podcast van Logan Paul de broer van Jake, legde Tyson uit dat hij nog steeds wordt achtervolgd door deze duistere kant. Die hem meer dan eens in de problemen heeft gebracht.

"Absoluut, dat gaat gebeuren, maar hier is wat ik heb geleerd van eerdere ervaringen - wanneer die stoere Mike Tyson tevoorschijn komt, terwijl dat niet nodig is, eindig ik altijd in handboeien," zei Tyson, 58 jaar oud.

Tysons strijd met zijn 'killer instinct'

Tyson gaf aan dat hij voorzichtig moet zijn wanneer hij deze 'innerlijke killer' loslaat, omdat dit vaak leidt tot problemen. "Elke keer dat ik drink of me klaar maak om te vechten, beland ik uit in handboeien. Helaas moet ik vechten en die man zijn. Ik zou willen dat ik die man kon stoppen. Die man achtervolgt me. Ik wou dat die man dood was, maar hij blijft," vertelde Tyson. Hij benadrukte hoe gemakkelijk deze versie van zichzelf terug kan komen, zelfs wanneer hij dat niet wil.

Tyson voegde eraan toe dat hij "die man kwijtraakt" door van zijn kinderen en zijn familie te houden.

Voorbereidingen voor het gevecht met Jake Paul

Tijdens het interview maakte Tyson ook duidelijk dat hij Jake Paul niet ziet als een YouTuber of internetpersoonlijkheid. maar als een serieuze tegenstander. "Ik zie hem als een killer. Zo kijk ik naar hem," zei Tyson. Hij legde uit hoe die 'killer-versie' van zichzelf elke seconde van zijn leven terug wil komen. En hoe gemakkelijk het is voor die kant van hem om weer de overhand te krijgen.

Tyson bevestigde ook dat hij geen last meer heeft van het maagzweer probleem dat de oorspronkelijke datum van hun gevecht, die voor vorige maand gepland stond, had uitgesteld. Tyson had in mei een gezondheidsprobleem toen zijn maagzweer opspeelde tijdens een vlucht van Miami naar Los Angeles.

Het gevecht tussen Paul en Tyson zal plaatsvinden in het AT&T Stadium. Dit is de thuisbasis van de Dallas Cowboys, in Arlington, Texas. En zal live worden gestreamd op Netflix. Dit zal Tysons eerste professionele bokswedstrijd zijn sinds 2005.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws