Nieuws

Mike Tyson slaat Jake Paul onderuit in brute video

Mike Tyson en Jake Paul staan op 15 november tegenover elkaar in de ring. Wat begon als een gerucht is nu werkelijkheid geworden: de legendarische zwaargewicht en de controversiële YouTuber-turned-bokser zullen vechten in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. En het belooft vuurwerk te worden.

In en simulatie video van het gevecht is te zien dat Mike Tyson korte metten maakt met Jake Paul en deze knockout slaat.

Texas Commission geeft groen licht voor professioneel gevecht

In eerste instantie werd gedacht dat het een exhibition-gevecht zou worden. Logisch, gezien het enorme leeftijdsverschil tussen Tyson (57) en Paul (26). Maar de Texas Commission besloot anders en heeft het gevecht officieel gesanctioneerd als een professioneel duel.

Dit besluit zorgde voor ophef in de bokswereld. Sommigen vragen zich af of het verantwoord is voor iemand van Tyson’s leeftijd om een serieuze bokswedstrijd aan te gaan, terwijl anderen denken dat de legende nog genoeg in zijn mars heeft om Paul binnen enkele rondes knock-out te slaan.

Fans razend enthousiast door nieuwe trainingsbeelden van Tyson

Afgelopen vrijdag werd het alleen maar spannender toen Tyson nieuwe beelden van zijn training deelde. In de video zie je hem nog steeds met indrukwekkende kracht en snelheid stoten uitdelen. Hij postte de beelden met het onderschrift: "Laatste fase. Minder dan 50 dagen te gaan." Hoewel de video maar kort is, waren fans direct onder de indruk.

“Kan niet wachten om te zien hoe je hem knock-out slaat, kampioen,” reageerde een fan enthousiast. Een ander voegde toe: "Maakt niet uit hoe oud hij is, Mike blijft een fenomeen." En nog een fan waarschuwde Paul: "Jake zal elke seconde van dit gevecht betreuren!" De reacties stroomden binnen, en het lijkt erop dat veel fans ervan overtuigd zijn dat Tyson nog steeds de uppercut in huis heeft om Paul flink aan te pakken.

Wordt het een snelle knock-out of houdt Paul stand?

Veel fans denken dat Tyson’s grootste kans om te winnen in de eerste rondes ligt. Hoewel hij al op leeftijd is, heeft hij nog altijd die legendarische stootkracht. Het is duidelijk: als Tyson Paul snel kan raken, is het misschien al binnen enkele minuten afgelopen. Maar als het gevecht langer duurt, wordt het spannend. Paul, die jonger is en meer uithoudingsvermogen heeft, zou in de latere rondes kunnen profiteren van een vermoeide Tyson.

Een simulatie van het gevecht in de populaire boks-game Undisputed laat zien hoe het zou kunnen gaan. In de game wordt Paul binnen 75 seconden uitgeschakeld door een enorme linkse hoek van Tyson, gevolgd door een vernietigende lichaamstoot. Of de werkelijkheid net zo snel eindigt als in de simulatie, dat moeten we afwachten.

Jake Paul is niet bang, of toch wel?

Ondanks alle ophef en de angstaanjagende trainingsvideo van Tyson, lijkt Jake Paul zijn zelfvertrouwen niet te verliezen. Hij heeft eerder bewezen dat hij bestand is tegen kritiek en hij blijft vastbesloten om Tyson een harde les te leren. Toch is dit ongetwijfeld zijn grootste uitdaging tot nu toe. Velen vragen zich af: onderschat hij de kracht van de oude kampioen, of kan hij echt standhouden tegen een levende legende?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws