Mike Tyson slachtoffer van virale TikTok-grap: 'Mijn geld' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson slachtoffer van virale TikTok-grap: 'Mijn geld'

Mike Tyson slachtoffer van virale TikTok-grap: 'Mijn geld'

De virale TikTok-grap "Geef me gewoon mijn geld" heeft opnieuw een beroemdheid in zijn val gelokt. Dit keer is het de legendarische bokser Mike Tyson die slachtoffer is geworden van deze populaire trend.

De voormalige zwaargewicht kampioen voegt zich bij een groeiende lijst van beroemdheden en atleten die zijn misleid door dit speelse sociale mediafenomeen.

Wat is de "Geef me gewoon mijn geld"-grap?

De grap, die TikTok stormenderhand heeft veroverd, bestaat uit een groep mensen die samen staan, waarbij elk individu dramatisch "Geef me gewoon mijn geld" roept, onder luid applaus van de anderen. Het nietsvermoedende slachtoffer, dat meestal als laatste in de rij staat, doet enthousiast mee, alleen om vervolgens met ongemakkelijke stilte te worden geconfronteerd—het moment waarop duidelijk wordt dat ze zijn beetgenomen.

In het geval van Tyson verscheen hij in een video samen met een vrouw en een man, vermoedelijk een van zijn kinderen. Net als velen voor hem, raakte Tyson verstrikt in het moment, waarschijnlijk in de veronderstelling dat hij dezelfde energieke reactie zou krijgen als zijn metgezellen.

Een wereldwijde sensatie

Deze trend is uitgegroeid tot een ware sensatie, met de hashtag #justgivememymoney die al meer dan 31.000 video's op TikTok heeft verzameld. Verschillende publieke figuren zijn in de val gelokt, waaronder acteur Will Smith en voormalig MLB-ster Alex Rodriguez, die op luchtige wijze zijn ervaring deelde van hoe hij door zijn dochters werd beetgenomen.

De aantrekkingskracht van de grap ligt in de onvoorspelbare en vaak humoristische reacties van de slachtoffers. Terwijl de meeste mensen de grap als amusant beschouwen, heeft het soms geleid tot tranen bij jongere deelnemers die een enthousiastere reactie hadden verwacht.

Mike Tyson's deelname versterkt de populariteit

De betrokkenheid van Tyson in deze trend toont de wijdverspreide reikwijdte en aanhoudende populariteit van de grap. Zoals bij veel internetfenomenen, is de exacte oorsprong van de "Geef me gewoon mijn geld"-grap onduidelijk, hoewel velen deze toeschrijven aan Twitch-streamer Kai Cenat.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws