Mike Tyson vervanger weigert gevecht met Jake Paul: 'Heb wat anders' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson vervanger weigert gevecht met Jake Paul: 'Heb wat anders'

Mike Tyson vervanger weigert gevecht met Jake Paul: 'Heb wat anders'

Jake Paul zit zonder tegenstander sinds bokslegende Mike Tyson vorige week moest afzeggen. Een vervanger leek gevonden in KSI maar deze heeft geen interesse om in te springen voor Mike Tyson.

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Tysons bokswedstrijd tegen Jake Paul in juli was uitgesteld vanwege gezondheidsproblemen bij de bokslegende, opperde Paul op social media dat zijn rival KSI Tyson zou kunnen vervangen.

"KSI's coach zegt dat hij nu al boven de 90 kilo zit?" schreef Paul. "Dus geen excuses over het gewicht... Laten we het doen in juli 2023 en dan Paul vs. Tyson in oktober/november."

Volgens KSI is hij niet beschikbaar om in juli te vechten omdat hij al een gevecht in augustus gepland heeft staan.

Kan KSI vs. Jake Paul nog gered worden?

"Ik heb al een gevecht op de planning staan in augustus," antwoordde KSI op social media. "In plaats van te vechten tegen een [gepensioneerde] aan het einde van het jaar (niemand wil dit zien), vecht je beter in december tegen mij."

De twee bleven elkaar via tweets uitdagen, waarbij Paul KSI bespotte omdat hij niet akkoord ging met de datum van juli 2023 en in plaats daarvan voorstelde om in februari een bokswedstrijd te doen op een gewicht van 90 kilo.

KSI daagde hem uit om op een gewicht van 84 kilo te vechten en bleef aandringen op een datum in december.

KSI weigert uitdaging!

Vervolgens schreef Paul dat zijn gevecht met KSI onderdeel zou kunnen zijn van een dubbel programma in februari, waarbij Pauls broer Logan Paul het zou opnemen tegen KSI's broer Deji.

Logan, momenteel werkzaam als professioneel worstelaar bij WWE, heeft een lange geschiedenis met KSI. Ooit rivalen, maar nu vrienden en zakenpartners, waren Logan en KSI pioniers van de inmiddels wijdverbreide trend van influencer boksen.

Ze vochten eerder tegen elkaar in 2018 en 2019. De eerste wedstrijd, een amateurwedstrijd, eindigde in een gelijkspel, terwijl hun tweede ontmoeting, gesanctioneerd als een profwedstrijd, door KSI via een split decision werd gewonnen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws