Misfits weging ontaardt in chaos: HSTikkyTokky en George Fensom elkaar te lijf Nieuws
Nieuws

Misfits weging ontaardt in chaos: HSTikkyTokky en George Fensom elkaar te lijf

Misfits weging ontaardt in chaos: HSTikkyTokky en George Fensom elkaar te lijf

Misfits Boxing heeft opnieuw de aandacht getrokken met een onverwachte confrontatie tijdens de officiële wegingen voor het boks-evenement dat vandaag plaatsvindt in Ierland.

De ster van Love Island, George Fensom, kon duidelijk niet wachten om het op te nemen tegen zijn tegenstander, de influencer HSTikkyTokky. In plaats van te wachten tot het gevecht op zaterdag, besloot hij al tijdens de officiële wegingen van Misfits Boxing 17 een poging te wagen om HSTikkyTokky neer te halen.

HSTikkyTokky haalt uit naar Fensom tijdens het verbaal gevecht

HSTikkyTokky wist Fensom uit de tent te lokken door hem te beschuldigen van zenuwen. “Te nerveus om te praten?” daagde hij Fensom uit. Kort daarna dook Fensom naar beneden in een poging tot een takedown, maar HSTikkyTokky wist deze aanval af te weren.

Beveiligers snelden toe om de twee vechters uit elkaar te halen, terwijl de spanning duidelijk te voelen was. Op een gegeven moment was HSTikkyTokky hoorbaar terwijl hij riep: “Laat me los!”

HSTikkyTokky en Fensom geven elkaar nog een laatste waarschuwing

Na de korte schermutseling kregen HSTikkyTokky en Fensom een moment om elkaar rechtstreeks aan te spreken. “Shoot or be shot,” riep Fensom, wat HSTikkyTokky ertoe bracht om opnieuw door de beveiliging heen te willen breken.

“Zijn naam is ‘Gorgeous’ George Fensom, maar dit is een gevecht, geen f*cking schoonheidswedstrijd,” reageerde HSTikkyTokky. “Rare kerel. Ik doe je binnen de eerste 60 seconden van dit gevecht. Geen praten, geen rennen. Ik maak je af, rechttoe rechtaan.”

Beide deelnemers maken hun debuut in de bokswereld tijdens dit vier-ronden exhibition gevecht.

Misfits Boxing 17 vindt plaats in de 3Arena in Dublin, Ierland, met als hoofdgevecht de voormalige Premier League-speler Danny Simpson tegen influencer Danny Aarons.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws