Nachtmerrie wordt werkelijkheid: McGregor-tatoeage fataal voor bokser Nieuws
Nieuws

Nachtmerrie wordt werkelijkheid: McGregor-tatoeage fataal voor bokser

Nachtmerrie wordt werkelijkheid: McGregor-tatoeage fataal voor bokser

Rayne Wells een bare knuckle bokser die een tatoeage van UFC-ster Conor McGregor op zijn rug liet zetten in de hoop dat dit hem geluk zou brengen op vrijdag de 13e ging hard onderuit. hij kreeg zo'n pak slaag dat hij bijna niet meer kon staan.

Vrijdag de 13e bleek geen geluksdag voor Rayne Wells. In de eerste ronde van zijn gevecht tijdens BKFC 66 ging hij hard onderuit tegen Almat Jumanov. Voor Wells, die hoopte op een comeback, werd het opnieuw een zware avond in de ring.

Rayne Wells showt opvallende tatoeage van McGregor en Feldman

Bij de wegingen voor het gevecht trok Wells direct de aandacht, en dit keer niet vanwege zijn vechtkunsten. Toen hij op de weegschaal stond, onthulde hij een opvallende nieuwe rugtatoeage met de gezichten van BKFC-president David Feldman en niemand minder dan Conor McGregor. McGregor, die sinds mei 2024 mede-eigenaar is van BKFC, heeft zijn stempel gedrukt op de organisatie, en Wells besloot dat duidelijk te maken met zijn inkt.

De tatoeage zorgde voor behoorlijk wat ophef bij de fans en de media, maar uiteindelijk ging het om het gevecht in de ring. En daar verliep het allesbehalve volgens plan voor Wells.

Wells lijdt opnieuw een nederlaag

Helaas voor Wells liep het gevecht tegen Jumanov niet zoals hij had gehoopt. In de eerste ronde sloeg Jumanov hard toe, en het was snel afgelopen. Dit was pas het tweede gevecht voor Wells bij BKFC, maar net als zijn debuut in april 2024, waar hij binnen acht seconden knock-out ging, verliep ook dit gevecht dramatisch.

Wells, inmiddels 42 jaar oud, zit duidelijk in een moeilijke fase van zijn carrière. Zijn MMA-record is verre van indrukwekkend, met twee nederlagen op professioneel niveau en een wisselend amateurrecord. Ondanks zijn opvallende verschijning en de tattoo van McGregor, lukt het hem niet om zijn vechtprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Voor Jumanov daarentegen is deze overwinning een mooie stap vooruit in zijn BKFC-carrière. Hij wist met kracht en precisie het gevecht naar zich toe te trekken, terwijl Wells opnieuw zonder overwinning blijft zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws