🎥 President grijpt hard in bij vechtpartij! 'Chaos bij Karate event' Nieuws
Nieuws

🎥 President grijpt hard in bij vechtpartij! 'Chaos bij Karate event'

🎥 President grijpt hard in bij vechtpartij! 'Chaos bij Karate event'

Orlando, FL - In bizarre taferelen tijdens Karate Combat 47 eerder vandaag greep de president van de organisatie, Asim Zaidi, direct in bij een vechtpartij die ontstond na een controversiële jurybeslissing. De beelden van Zaidi die een coach met een chokehold (wurggreep) overmeestert, gingen al snel viraal en zorgden voor beroering in de vechtsportwereld.

Luis Melendez won zijn gevecht tegen Will Esparza op unanieme beslissing van de jury. De beslissing werd met ongenoegen ontvangen door de hoek van Esparza, wat leidde tot provocaties en uiteindelijk resulteerde in een vechtpartij in de ring.

President Zaidi grijpt in met Chokehold

In een poging de vechtpartij te bedwingen, sprong Karate Combat president Asim Zaidi van zijn stoel en rende naar de ring. Hij overmeesterde de coach van Esparza met een achterwaartse wurggreep, waardoor de man bewusteloos op de grond viel.

Beveiligingspersoneel en andere leden van de organisatie kwamen snel ter plaatse om de situatie te de-escaleren en Esparza's team uit de ring te begeleiden.

Reacties en gevolgen

De beelden van Zaidi die de chokehold uitvoert, werden al snel op sociale media gedeeld en zorgden voor uiteenlopende reacties. Sommigen prezen Zaidi voor zijn snelle handelen en zijn moed om in te grijpen, terwijl anderen zijn gewelddadige interventie bekritiseerden.

Karate Combat waar onder andere de Nederlandse vechtlegende Bas Rutten deel van uit maakt, heeft nog geen officiële verklaring afgegeven over het incident. De coach die door Zaidi werd overmeesterd, is naar het ziekenhuis gebracht voor observatie, maar zou geen ernstige verwondingen hebben opgelopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws