Rico Verhoeven onthult 'geheime wapen' tegen knockdowns door tegenstanders Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven onthult 'geheime wapen' tegen knockdowns door tegenstanders

Rico Verhoeven onthult 'geheime wapen' tegen knockdowns door tegenstanders

In een humoristische Instagram-post onthult kickbokslegende Rico Verhoeven het 'geheim' achter zijn mentale en fysieke kracht. Met een knipoog naar Asterix en Obelix claimt Verhoeven dat zijn onbreekbaarheid voortkomt uit een bijzondere doop tijdens zijn geboorte.

Verhoeven staat bekend om zijn weerbaarheid in de ring. Ondanks dat hij in de loopbaan meermaals hard geraakt en neergeslagen is, slaagde hij er altijd in om weer op te staan en te winnen. In zijn Instagram-post grapt Verhoeven dat dit te danken is aan een unieke gebeurtenis bij zijn geboorte.

De kracht van het heilige water?

De post toont een foto van Verhoeven als baby, terwijl hij in een doopvont wordt gehouden. "Ik krijg steeds de vraag hoe je overeind komt na een knockdown", schrijft Verhoeven. "Nou, nu weet je het... Ik doe het al een tijdje."

De video die volgt toont hoogtepunten van Verhoeven's zwaarste gevechten, met knockdowns tegen Levi Rigters, Jamal Ben Saddik en Badr Hari. De beelden suggereren dat Verhoeven's doop hem een bovennatuurlijke kracht heeft gegeven die hem in staat stelt om klappen te incasseren en terug te komen.

Asterix en Obelix: Doop versus Toverdrank

Verhoeven's verhaal doet denken aan de stripfiguren Asterix en Obelix. Obelix's onoverwinnelijke kracht komt voort uit het drinken van een toverdrank als kind. Asterix kan af en toe ook van deze kracht profiteren door een klein beetje van de drank te drinken.

Natuurlijk is Verhoeven's claim over zijn doop met een knipoog bedoeld. In werkelijkheid is zijn succes te danken aan hard trainen, discipline en een onverzettelijke mentaliteit. Echter, zijn humoristische insteek maakt de video tot een vermakelijk eerbetoon aan zijn vechtlust.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws