Nieuws

Rico Verhoeven naar de grond geslagen: 'Gezicht op de mat'

In een recent interview herbeleven bokslegende Mike Tyson en kickbokskampioen Rico Verhoeven samen de spannende momenten van de GLORY zwaargewicht Grand Prix Finale. Verhoeven werd daar naar de grond geslagen een ervaring die de Glory kampioen niet veel meemaakte in zijn loopbaan als kickbokser.

Het gesprek vond plaats na de indrukwekkende prestatie van Verhoeven in het toernooi, waar hij te maken kreeg met onverwachte uitdagingen.

Rico Verhoeven herinnert zich het intense gevecht

Verhoeven deelde in het interview hoe hij zich voelde tijdens het finalegevecht. Hij beschreef hoe hij in de tweede ronde werd verrast door een krachtige draaiende rugwaartse trap die hem recht op de kin raakte. "Mijn gezicht lag op de mat," vertelde Verhoeven.

Hij gaf toe dat hij zich even wankel voelde na de impact en niet kon geloven wat er zojuist was gebeurd.

Mike Tyson's reactie op Verhoeven's veerkracht

Tyson, die de beelden van het gevecht bekeek, was onder de indruk van Verhoeven's vermogen om door te gaan na zo'n zware slag. Hoewel Tyson opmerkte dat de tegenstander er niet bijzonder krachtig uitzag, benadrukte hij het belang van onverwachte bewegingen in de vechtsport.

Verhoeven bevestigde dat de draaiende trap een verrassing was, maar dat hij snel herstelde om de overwinning binnen te halen.

8 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws