Rico Verhoeven vs Levi Rigters: Zit niemand op te wachten? Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven vs Levi Rigters: Zit niemand op te wachten?

Rico Verhoeven vs Levi Rigters: Zit niemand op te wachten?

Levi Rigters verdiende afgelopen weekend zijn plek voor een gevecht tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven. De meningen onder de fans zijn verdeeld en voeren de discussie op of het gevecht wel de moeite waard zal zijn om te bekijken.

Kickboksfans reageren gemengd op het aankomende gevecht tussen Rico Verhoeven en Levi Rigters. Op social media vliegen de kritieken over en weer. Sommige fans vermoeden zelfs dat het gevecht vooraf al was gepland. Dit alles volgt op het gevecht tijdens Glory 95, waar Rigters tegenover de gevaarlijke Bahram Rajabzadeh stond. Rajabzadeh deelde meerdere kopstoten uit en Rigters wist hem zwaar te verwonden, waardoor deze niet door mocht vechten.

De reactie van de fans op het gevecht tussen Verhoeven en Rigters

Het gevecht tussen Rigters en Rajabzadeh zat vol spanning, wat veel fans missen in het vooruitzicht van het duel tussen Rigters en Verhoeven. Volgens een fan die reageerde op social media zal het gevecht tussen de twee zwaargewichten een "saai punten tik gevecht" worden. Veel fans wijzen erop dat beide vechters geen echte knock-out specialisten zijn, iets wat juist verwacht wordt bij zwaargewichten en waar het publiek op hooptLevi rigters

Rico Verhoeven vs Levi Rigters: Zit niemand op te wachten?
Levi Rigters (L) in gevecht met Bahram Rajabzadeh (R)

Verhoeven's afwezigheid op Glory 95 wekt speculaties

Wat velen verbaasde, was dat Rico Verhoeven niet aanwezig was tijdens Glory 95 in Zagreb om een staredown te doen met Rigters. Normaal gesproken worden dit soort momenten ingezet om de spanning rondom een toekomstig gevecht op te bouwen. Zijn afwezigheid leidde tot speculaties onder fans dat Verhoeven het gevecht misschien niet zo serieus neemt. Ook insiders waren teleurgesteld, omdat een confrontatie tussen de kampioen en de uitdager de hype voor het gevecht aanzienlijk had kunnen verhogen.

In de arena was dan ook te horen: "Waar is Rico?" Het feit dat er niet direct een video of boodschap van Verhoeven volgde, zorgde alleen maar voor meer onvrede bij de fans. Verhoeven plaatste vanochtend pas op social media: "7 december gaan we het opnieuw doen". Met de onderliggende boodschap dat hij kampioen zal blijven.

Experts twijfelen aan de aantrekkingskracht van het gevecht

Niet alleen fans, maar ook experts uit de vechtsportwereld hebben gemengde gevoelens over het aankomende gevecht. Een aantal analisten wijzen erop dat Glory zich lijkt te richten op een breder publiek, zoals de gemiddelde sportkijker en families, maar daardoor de echte diehard vechtfans uit het oog verliest. Deze fans willen juist knalgevechten zien, iets wat ze dus niet verwachten bij een gevecht tussen Verhoeven en Rigters.

Er zijn zelfs insiders die zich afvragen of het gevecht wel genoeg aandacht zal trekken om een stadion als het GelreDome te vullen. "Er moeten nog een paar spectaculaire partijen worden toegevoegd om mensen naar het stadion te krijgen," zegt een insider. "Want alleen voor Rico en Levi komen ze niet." Glory staat blijkbaar voor een flinke uitdaging om het publiek enthousiast te maken voor dit evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws