Rico Verhoeven: 'Wat je niet wist maar wel wilt weten' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Wat je niet wist maar wel wilt weten'

Rico Verhoeven: 'Wat je niet wist maar wel wilt weten'

Rico Verhoeven is al jarenlang een dominante kracht in de kickbokswereld. Met zijn 11 titelgevechten en overwinningen op topvechters als Badr Hari en Jamal Ben Saddik heeft hij zich bewezen als een ware kampioen. Iets wat veel fans niet weten is hoe de weg naar de roem eruit zag voor de kampioen.

Verhoeven begon zijn professionele carrière al op 16-jarige leeftijd. Toen hij vanwege zijn talent en lengte geen tegenstanders meer kon vinden in de amateur divisie. Hij maakte al snel naam in K-1 en It's Showtime. Waar hij bekend werd als het 'wonderkind' van de sport en de bijnaam 'Prins van het kickboksen' kreeg.

De Koning van het kickboksen

Jaren later kroonde Verhoeven zich tot de onbetwiste koning van het kickboksen. Hij verdedigde zijn titel met succes elf keer en versloeg talloze uitdagers van topniveau.

Ondanks zijn overweldigende succes zijn er ook die die beweren dat Verhoeven zich in de nadagen van zijn carrière bevindt. Hij is 35 jaar oud en sommigen geloven dat hij niet langer het niveau haalt van zijn jongere jaren.

Wat brengt de toekomst voor Rico Verhoeven?

Verhoeven is vastberaden om te bewijzen dat zijn critici het mis hebben. Hij keert later dit jaar terug naar de ring en is vastbesloten om zijn titel te verdedigen. Tegen wie hij het zal opnemen is nog onbekend, maar de fans zijn gegarandeerd van een spectaculair gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws