Rico Verhoeven’s beste gevecht volgens Glory: fan reacties Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven’s beste gevecht volgens Glory: fan reacties

Rico Verhoeven’s beste gevecht volgens Glory: fan reacties

Glory Kickboxing heeft het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik tijdens Glory Collision 3 in 2021 bestempeld als een van de beste prestaties van de zwaargewicht kampioen. Dit gevecht, dat uitgroeide tot een ware ringoorlog, staat nog altijd in het geheugen van de fans gegrift.

Verhoeven ontsnapte op het nippertje aan een nederlaag, ondanks een ernstig dichtgeslagen oog met een diepe snijwond. Critici vonden dat het gevecht gestopt had moeten worden vanwege deze blessure, en dat zorgt tot op de dag van vandaag voor gemengde reacties onder fans.

De beslissing om het gevecht door te laten gaan

Na de post van Glory kwamen er vrijwel direct een reactie binnen. Een fan merkte op: "Grappig. Rico mocht hier doorvechten met een dicht oog, terwijl scheidsrechters nu een wedstrijd eindigen bij een klein sneetje boven je oog.

"Alles om Rico te beschermen en Glory schoon te houden van... vul het zelf maar in." Deze reactie reflecteert de controverse rond de beslissing om Verhoeven door te laten vechten, iets waar veel fans nog steeds over discussiëren. Maar de sanctionerende bond en ringarts lieten doorgaan.

Jamal Ben Saddik’s prestatie wordt ook geprezen

Naast de discussie over Verhoeven, werd ook Jamal Ben Saddik's optreden al eerder geprezen door veel fans. "Dit was een van Jamal zijn top partijen. Maar van een kampioen als Rico winnen is niet zo makkelijk. Iedereen weet dat je de kampioen knock-out moet slaan om te winnen."

Ben Saddik kwam sterk uit de hoek, maar het lukte hem niet om de dominante Verhoeven te verslaan. Die bekend staat om zijn veerkracht en ook met een zware blessure als deze doorzette.

Verhoeven neemt het op tegen Levi Rigters op 7 december

Op 7 december 2024 staat Rico Verhoeven opnieuw in de ring, dit keer tegen uitdager Levi Rigters. Fans hadden echter gehoopt dat Jamal Ben Saddik zijn tegenstander zou zijn, maar door een combinatie van pech en een schorsing van tien maanden kan Ben Saddik pas begin volgend jaar weer in actie komen.

De zwaargewicht divisie blijft spannend, met fans die uitkijken naar de terugkeer van Ben Saddik en de hoop ooit nog een het in hun ogen beste gevecht ooit tussen de twee giganten van de ring te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws