🎥 Scheidsrechter geklapt! Bokser volledig door het lint na knock-out Nieuws
Nieuws

🎥 Scheidsrechter geklapt! Bokser volledig door het lint na knock-out

🎥 Scheidsrechter geklapt! Bokser volledig door het lint na knock-out

Pure chaos ontvouwde zich afgelopen nacht bij BKFC 62 in Hollywood, Florida. Een knock-out verlies zorgde ervoor dat een verbijsterde bokser de scheidsrechter aanviel.

Bare-knuckle bokser Keith Richardson bleef na een krachtige reeks stoten van Alberto Blas verward op zijn voeten staan. Het werd al snel duidelijk dat Richardson zo aangeslagen was dat hij elk besef van de situatie was verloren.

In een waanzinnige bui na het gevecht begon Richardson stoten uit te delen naar scheidsrechter Sam Burgos, waarbij hij als een gek op de scheidsrechter afstormde.

Scheidsrechter rent voor zijn leven!

Gelukkig raakte Burgos, naar het schijnt, niet ernstig gewond bij de onbedoelde aanval van Richardson. Meerdere coaches en stafleden kwamen zo snel mogelijk tussenbeide de boel tt bedaren te brengen.

Blas was zich niet bewust van de situatie toen hij zijn TKO-overwinning in de eerste ronde vierde met een stijlvolle backflip deze danste vrolijk door de ring en had niets in de gaten.

De overwinning maakte Blas de nieuwe BKFC bantamgewicht-kampioen, een titel die Richardson voor het eerst verdedigde sinds hij deze in oktober 2023 won. Met deze nederlaag staat Richardson nu op 1 overwinning en 1 nederlaag in zijn BKFC-carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws