🎥 Snelste knock-out ooit: 'Bokser in 2 seconden klaar' Nieuws
Nieuws

🎥 Snelste knock-out ooit: 'Bokser in 2 seconden klaar'

🎥 Snelste knock-out ooit: 'Bokser in 2 seconden klaar'

Op het BKFC Fight Night Pechanga event, gehouden in Temecula, Californië, eerder vandaag vond een historische gebeurtenis plaats. Ruben Warr scoorde wellicht de snelste knock-out ooit in de geschiedenis van de vechtsport.

In slechts twee seconden ging Robbie Peralta onderuit, een moment dat voor altijd in de annalen van de sport gegrift en BKFC zal blijven.

Ongelofelijke stoot van Ruben Warr

Het gevecht begon en eindigde vrijwel onmiddellijk. Ruben Warr schoot direct uit de startblokken en haalde amper één seconde na het begin van de partij uit met een verwoestende rechterstoot.

De klap kwam zo hard aan dat Robbie Peralta meteen tegen het canvas sloeg. De scheidsrechter hoefde niet eens te tellen; het was duidelijk dat Peralta niet verder kon vechten.

Snelle overwinning voor Warr

Voor Ruben Warr was deze overwinning niet alleen snel, maar ook bijzonder betekenisvol. Het behalen van een knock-out in twee seconden is een prestatie die maar weinig vechters kunnen evenaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws