UFC Badboy Nate Diaz slaat toe: Vechten met uitsmijter in nachtclub Nieuws
Nieuws

UFC Badboy Nate Diaz slaat toe: Vechten met uitsmijter in nachtclub

UFC Badboy Nate Diaz slaat toe: Vechten met uitsmijter in nachtclub

Nate Diaz voormalig UFC-titeluitdager is opnieuw in opspraak geraakt. Dit keer vanwege een vechtpartij met een uitsmijter in een club. De vechtlegende die bekendstaat om zijn gevechten zowel binnen als buiten de kooi duwde de uitsmijter terwijl zijn vrienden probeerde de situatie te kalmeren.

Diaz staat bekend om zijn explosieve karakter en het lijkt erop dat hij niet van plan is om zijn straatgevechten op te geven. Ondanks zijn pensioen uit de UFC blijft hij het gesprek van de dag, vooral nu hij opnieuw viraal gaat.

Nate Diaz: Een ongeëvenaarde 'Gangster' mentaliteit

Diaz samen met zijn broer Nick is al jaren een van de meest besproken figuren in de vechtsportwereld. Zijn onverschrokken houding en bereidheid om op elk moment de confrontatie aan te gaan heeft hem een reputatie bezorgd als een echte 'bad boy'.

In de recente beelden is te zien hoe Diaz in een verhitte discussie raakt met de uitsmijter. Zoals zo vaak bij Diaz ging het snel van woorden naar daden. Waarbij hij de uitsmijter een duw gaf. Zijn entourage probeerde de situatie onder controle te houden. Maar de aanwezige waren geschokt en tegelijkertijd enthousiast om te zien hoe Diaz zijn woede uitte.

Fans reageren op het incident

Dit is niet de eerste keer dat Diaz betrokken raakt bij een fysiek incident. Vorig jaar belandde hij in het nieuws nadat hij een dubbelganger van Logan Paul had gewurgd. Wat leidde tot zijn arrestatie. Ondanks dat incident werden er toen geen strafrechtelijke aanklachten tegen hem ingediend.

De reacties op het nieuwste voorval zijn gemengd. Veel fans maakten grapjes over de neiging van Diaz om in vechtpartijen te belanden ongeacht de locatie of de tegenstander. Anderen vonden het echter onnodig dat hij de situatie liet escaleren en bekritiseerden hem voor zijn onvoorspelbare gedrag.

Nate Diaz: Van UFC-ster tot straatvechter

Sinds zijn pensioen uit de UFC heeft Diaz weinig professionele gevechten gevoerd. Zijn debuut in het boksen tegen Jake Paul verliep teleurstellend met een nederlaag als gevolg. Later wist hij echter wel te winnen van mede UFC-ster Jorge Masvidal. Hoewel hij naar verluidt niet het beloofde prijzengeld ontving.

Ondanks deze tegenslagen lijkt Diaz geen plannen te hebben om zijn controversiële levensstijl aan te passen. Het nieuwste incident met de beveiliger bewijst dat hij altijd klaar is voor een gevech ongeacht de omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat zijn populariteit onder zijn fans alleen maar blijft groeien zelfs buiten de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws