UFC-ster Alex Pereira in tranen om doodzieke fan: 'Ruwe bolster' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Alex Pereira in tranen om doodzieke fan: 'Ruwe bolster'

UFC-ster Alex Pereira in tranen om doodzieke fan: 'Ruwe bolster'

UFC lichtgewicht kampioen Alex Pereira heeft een ontroerend moment gedeeld op zijn YouTube-kanaal. Tijdens een bezoek aan het Royal Children’s Hospital in Melbourne, Australië. De Braziliaanse vechter werd door een jongen fan die aan de ziekte kanker lijdt gevraagd of hij diens hoofd wilde scheren.

Bekend om zijn meedogenloze stijl in de octagon, toonde Pereira zijn menselijke kant. Als vader van twee raakte hij zichtbaar geëmotioneerd tijdens het bijzondere verzoek.

Pereira geniet momenteel van een indrukwekkend jaar met twee overtuigende overwinningen. In april versloeg hij Jamahal Hill via een brutale knock-out in de eerste ronde op UFC 300. Eerder dat jaar veroverde hij zijn tweede UFC-titel door Jiri Prochazka uit te schakelen op UFC 295.

Ondanks zijn succesvolle carrière blijft de Braziliaanse vechter met beide benen op de grond staan en toont hij betrokkenheid bij zijn fans, vooral de meest kwetsbaren.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws