UFC ster McGregor kan miljoenen winnen met gok! 'Verjaardagskadootje' Nieuws
Nieuws

UFC ster McGregor kan miljoenen winnen met gok! 'Verjaardagskadootje'

UFC ster McGregor kan miljoenen winnen met gok! 'Verjaardagskadootje'

UFC-ster Conor McGregor zet flink wat geld in op de Spaanse nationale voetbalploeg, die morgen tegen Engeland speelt. De wedstrijd valt bovendien op zijn verjaardag, wat de gok extra bijzonder maakt.

Op social media kondigde McGregor aan dat hij 100.000 euro inzet op een Spaanse overwinning met een score van 3-1. De quotering hiervoor is volgens McGregor maar liefst 25/1, wat zou betekenen dat hij bij winst 2,6 miljoen euro kan cashen. Daarnaast zou hij nog eens 1,1 miljoen euro winnen als Spanje gewoon wint.

Van 3,1 miljoen naar 3,7 miljoen

In een latere post corrigeert McGregor zich. De quotering voor een 3-1 overwinning is niet 19/1, maar 25/1. Dit verhoogt zijn potentiële winst naar maar liefst 3,7 miljoen euro.

"De rijken worden rijker"

McGregor sluit zijn berichten af met de uitspraak "The rich get richer, be excited!" (De rijken worden rijker, word enthousiast!). Hij lijkt er dus vanuit te gaan dat hij met zijn gok een flinke klapper gaat maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws