UFC ster McGregor niet welkom in Nederland: 'Voor BKFC deur stevig op slot' Nieuws
Nieuws

UFC ster McGregor niet welkom in Nederland: 'Voor BKFC deur stevig op slot'

UFC ster McGregor niet welkom in Nederland: 'Voor BKFC deur stevig op slot'

Conor McGregor heeft een slimme zet gedaan door aandelen te kopen in Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Sinds hij meedoet, heeft de organisatie enorme stappen gemaakt. BKFC groeit razendsnel en breidt nu zelfs uit naar nieuwe landen.

Na een knallend evenement in Spanje afgelopen weekend zijn McGregor en BKFC van plan om nog meer Europese landen te veroveren. In Nederland kan McGregor het echter wel vergeten.

BKFC komt naar Polen

Het lijkt erop dat Polen de volgende stop wordt voor BKFC. De Poolse sportjournalist Mateusz Borek onthulde dat voormalig UFC-kampioen Joanna Jędrzejczyk een grote rol aangeboden heeft gekregen bij BKFC.

Ze zou het ‘gezicht’ van de organisatie worden in Polen. En dat is niet alles: er gaan geruchten dat BKFC al in december een evenement in Polen plant.

BKFC niet welkom in Nederland

Voor de Nederlandse fans van BKFC is er minder goed nieuws. De Vechtsportautoriteit in Nederland ligt dwars en weigert toestemming te geven voor evenementen van BKFC. Ze vinden de sport te bloederig en te gewelddadig.

Dat betekent dat er voorlopig geen BKFC-gevechten in Nederland komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws